Shiatsu

Shiatsu boeken

Boeken over Shiatsu.Het is een manier van lichaamstherapie of massage die onder andere is ontwikkeld in Japan door Tokujiro Namikoshi

Baby-shiatsu

Bestel
B47-9789060307304
    Levertijd:Op werkdagen voor 15.00 uur besteld = zelfde dag verzonden

Auteur Kalbantner

ISBN 9789060307304

Baby-shiatsu

Baby-shiatsu is een vorm van massage voor baby's in hun eerste levensjaar. Deze vorm van massage is veel meer dan ontspanning: het is effectief bij veel ziektes en kwaaltjes zoals buikpijn, de eerste tandjes, slaapproblemen en buikkrampjes. Bovendien bevordert het de ontwikkeling van de baby en versterkt het de relatie tussen ouder en kind.

Het nieuwe shiatsuboek

Bestel
B27-9789401301343
    Levertijd:Op werkdagen voor 15.00 uur besteld = zelfde dag verzonden

Het nieuwe shiatsuboek

Het nieuwe shiatsuboek van Paul Lundberg, een geheel nieuwe uitgave van zijn bestseller Het shiatsuboek, is een praktisch basisboek voor de beoefenaar van shiatsu. Van het oorspronkelijke boek zijn wereldwijd meer dan 100.000 exemplaren verkocht. De vormgeving is gemoderniseerd: alle foto's, tekeningen en grafieken zijn vervangen door nieuwe illustraties, en de basistekst is op onderdelen aangevuld. Bij shiatsu oefen je druk uit met je handen om zodoende de natuurlijke, inwendige lichaamsenergie te herstellen, ziekte te bestrijden en gezondheid te bevorderen. Shiatsu is een nuchtere, direct toepasbare techniek, die iedereen in een paar weken kan leren en veilig thuis in praktijk kan brengen. Het nieuwe shiatsuboek maakt de gebruiker in woord en beeld, stap voor stap, wegwijs in deze veelzijdige massagetechniek.