Rutielkwarts

Rutielkwarts

Rutielkwarts edelsteen verlicht de ziel, bevordert spirituele groei, reinigt de aura en voorziet deze van energie. Helpt bij het nemen van een eigen levensruimte. Het is een nuttige steen voor astrale reizen, waarzeggen met kristallen en kanaliseren. Deze steen is nuttig voor therapeuten.

Ook biedt het bescherming tegen een psychische aanval. Deze kwartssoort helpt om ongemakken uit vorige levens te verhelpen en inzicht te krijgen en de gevolgen van vroegere daden te begrijpen.Op psychisch niveau raakt rutielkwarts de wortel van problemen en vergemakkelijkt overgangen en veranderingen van richting. Op het emotionele vlak verzacht rutielkwarts sombere stemmingen en werkt als een antidepressivum. Het verlicht angsten, fobieen en bezorgdheid.

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
R48-11

Rutielkwarts hangertje

Rutielkwarts hangertje

De rutielkwarts is eigenlijk een heldere bergkristal waarin goudkleurige of roodachtige naaldjes van titaan voorkomen (het zogenaamde Venushaar).

Deze steen geeft een gevoel van ruimte en vrijheid doordat hij beklemmende gevoelens vrijmaakt. Helpt om nieuwe levensconcepten te ontwikkelen en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Verlicht de ziel, reinigt en geeft energie.