Spirituele DVD

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1-9789021558301

The Power of the Heart DVD

The Power of the Heart DVD

Van de regisseur van 'THE SECRET' komt deze ongeëvenaarde en levensveranderende film over de verbluffende kracht en intelligentie van het hart.
Met ervaringen van de meest inspirerende en invloedrijke persoonlijkheden van onze tijd, onder wie Paulo Coelho, Maya Angelou, Deepak Chopra, Isabel Allende en Eckhart Tolle, levert deze film - en het gelijknamige boek - het overtuigende bewijs dat het hart veel meer is dan een fysiek orgaan... en dat het je kijk op geld, gezondheid, relaties en succes kan veranderen.
Deze film is een ervaring die je de schat die in jezelf verborgen ligt laat ontdekken... en herontdekken.

Nederlands ondertiteld - lengte 80 min.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1-8717377005188

Yoga voel Je beter DVD

Yoga voel Je beter DVD

Health - Voel Je beter...
Gary Halperin is een gecertificeerd Kripalu Yoga en Meditatie leraar die het "hoe en waarom in het hedendaagse leven" doceert.
Leer om te luisteren naar je lichaam en train het zijn in het hier en nu.
Kijk deze DVD over Gary's klas aan het strand en leer hoe je leven af te remmen, stress te verminderen en van het leven te genieten.
Dit is eenvoudige Yoga, zonder moeilijke posities, wat het mogelijk maakt voor alle leeftijden om mee te doen.
Voel de spanning weg smelten al na een les!

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1-9789020210453

Meditatie dvd EckhartTolle

Meditatie dvd EckhartTolle

Met deze dvd geeft Eckhart Tolle ons hulpmiddelen waarmee we ons leven kunnen veranderen door ons over te geven aan het Nu. Hij laat zien hoe gemakkelijk mediteren kan zijn en met zijn kenmerkende zachte stem, zijn humor en grote innerlijke rust weet Tolle ons van begin tot eind te boeien.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1-9789060307366

Do-In (dvd), tao-yoga voor gezondheid en energie

Auteur Lilian Kluivers

Do-In (dvd), tao-yoga voor gezondheid en energie

Een praktische introductie en twee oefenseries voor thuis. Dvd van 80 minuten, Nederlands en Engels gesproken (beeld 16:19)
In een tijd waarin bijna iedereen het druk heeft en de lat hoog legt voor zichzelf is het de kunst om je gezond, rustig, ontspannen en in balans te voelen. Do-In is voortgekomen uit het taoïsme. Volgens deze filosofie is de wereld een eenheid waarin alles energie is, ook de mens. Deze energie is altijd in beweging.
Do-In is een effectieve vorm van yoga om vanuit je innerlijke kracht en rust in de hectische maatschappij te staan. De helende kracht van Do-In is een kennismaking met de principes van de oosterse geneeswijzen. Lilian Kluivers gaat in op de werking van de meridianen in combinatie met Do-In-oefeningen. De combinatie van inzicht en praktische programma's voor de zelfbeoefening met strekkingen, zelfmassage en zelfacupressuur zijn voor iedereen geschikt. Do-In draagt bij aan meer energie en gezondheid, ongeacht ervaring of flexibiliteit.
Lilian Kluivers geeft Do-In-lessen, werkt bij verschillende Do-In docenten opleidingen en geeft ook nascholingen.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1-9789020210460

Yin Yoga DVD

Yin Yoga

Yin Yoga is een yogastijl die je leert diep te ontspannen, het legt de focus op herstel, en het mobieler en soepeler
maken van je rug en bindweefsel. Door Kims grote innerlijke rust en makkelijk te volgen oefeningen weet zij haar toehoorders van begin tot eind te boeien.

 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD7-9789020208085

De kracht van stilte DVD en boekje

De kracht van stilte

Eckhart Tolle Live in Rotterdam. Twee uur durende lezing op dvd. Eckhart Tolle staat opnieuw garant voor een geweldige ervaring. Tijdens een uniek evenement in Rotterdam in 2010 maakte Eckhart het publiek op zijn eigen, onnavolgbare wijze deelgenoot van zijn eenvoudige methode van transformatie. Met zijn kenmerkende zachte stem, zijn humor en grote innerlijke rust weet hij zijn toehoorders van begin tot eind te boeien en de stilte van het moment te laten ervaren. De ervaring van een bezoeker: 'Deze gedeelde stilte zal me heel erg lang bijblijven.' Laat ook de stilte toe in jouw leven met deze bijzondere dvd. Het bijgeleverde boekje bevat prachtige citaten van Tolle en foto's die de stilte kracht bij zetten

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1

Deepak Chopra - Seven spiritual laws of yoga

Deepak Chopra - Seven spiritual laws of yoga

Het woord yoga komt van het Sanskriet en betekent eenheid. Yoga heeft de kracht om je geest, gevoel en lichaam te beheersen en met elkaar te verbinden.

De ‘Seven Spiritual Laws of Yoga’ en de hierin door Deepak Chopra en David Simon besproken technieken geven je de mogelijkheid je volle creatieve potentie, je capaciteit tot liefhebben en de mogelijkheid tot succes en geluk in alle aspecten van het leven te vinden.

Duur 170 minuten Nederlands ondertiteld

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1

Boodschappen uit de hemel DVD

Een Bijbels onderzoek naar de verschijning van de maagd Maria en andere bovennatuurlijke gebeurtenissen in de eindtijd.

Overal ter wereldhoort men berichten over toenemende paranormale en bovennatuurlijke activiteiten. Tientallen miljoenen mensen bezoeken bijvoorbeeld plaatsen waar de Gezegende Maagd Maria verschijnt, in de hoop haar te ontmoeten. Velen geloven dat deze toenemende manifestaties een nieuw tijdperk inluiden. Duizenden boodschappen van de verschijning van Maria geven aan, dat we een kritisch moment van de wereldgeschiedenis ingaan – catastrofale veranderingen kunnen binnenkort plaatsvinden. Zij die de verschijningen van Maria volgen, geloven dat Maria gekomen is om ons terug naar God te brengen, terwijl anderen de mening zijn toegedaan dat deze gebeurtenissen of bedriegerij of uitingen van Satan zijn. Voorziet de Bijbel deze verschijningen, tekenen en wonderen gedurende de laatste dagen? Openbaart het Woord van God de oorsprong van dit fenomeen? Hoe zouden de verschijning van Maria en andere paranormale gebeurtenissen de wereld in het derde millennium kunnen transformeren?

 
Nederlands ondertiteld.
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1

Doe zelf thuis de zonnegroet dvd

Doe zelf thuis de zonnegroet

De dvd begint met adviezen voor beoefening. Daarna wordt de zonnegroet in drie fasen uitgelegd.

De oefeningen worden uitstekend voorgedaan. Alle details krijgen aandacht evenals beginnersfouten. De ademhaling wordt prima gedemonstreerd. De beelden zijn goed. De stem is prettig en rustig.

Een dvd biedt veel meer mogelijkheden voor zelfstudie dan een boek door de visuele demonstratie van de oefening en het horen van instructies tijdens het oefenen.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1

Meditation DVD

Meditation DVD

Een introductie van Meditatie geschikt voor beginners en mensen van alle leeftijden om je gezondheid en welbehagen te verbeteren

Deze DVD is geproduceerd door psychologe Simonette Vaja. Doel is de kijker te assisteren in het begrijpen en het in praktijk brengen van meditatie. Mediatie en visualisatie kunnen je helpen om je stress te reduceren.

4 extra schitterende natuuropnames om te bekijken en genieten in combinatie met de inspirerende muziek.
Speelduur 60 min.

(DVD is Engelstalig en heeft geen ondertiteling.)

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1-9789082450286

Voorkom gewrichtsklachten met yoga DVD

Voorkom gewrichtsklachten met yoga  DVD

Gezonde gewrichten zijn essentieel voor elke lichaamsbeweging. Yoga voor de gewrichten werkt zowel preventief als therapeutisch. Het kan de gewrichtsslijtage en reumatische aandoeningen voorkomen. Met yoga houden we de gewrichten soepel, sterk, elastisch en gezond. De gewrichten blijven in goede conditie.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1-9789491693144

The Buddha & Seven Wonders of the Buddhist world

The Buddha & Seven Wonders of the Buddhist world DVD

Het Boeddhisme is een van de oudste religieuze stromingen op aarde en heeft wereldwijd circa vierhonderd miljoen aanhangers. Deze tweedelige serie won een Emmy Award en is nuals DVD-uitgave beschikbaar. David Grubin onderzoekt in The Buddha het levensverhaal van Boeddha en de oorsprong van het Boeddhisme. Seven Wonders of the Buddhist World bezoekt zeven van de meest bijzondere oude en moderne Boeddhistische locaties in de wereld en geeft zo inzicht in de boeiende ontwikkeling van het Boeddhisme.

3 x 54 min.

Ned.ondertiteld

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1-325200

DVD Australie

DVD Australie

Met deze driedelige documentaire doet Simon Reeve zijn reputatie als 'adventure journalist' weer alle eer aan. Hij neemt ons mee naar een droombestemming voor iedere avontuurlijke reiziger: Australië. Het continent met de zongebleekte koraalstranden en de kurkdroge rode wildernis waar nog zoveel te ontdekken valt. Australië blijkt een land van uitersten, met aan de ene kant eeuwenoude gemeenschappen van Aborigines en aan de andere kant vrolijke surfers die alleen maar willen barbecueën op het strand. Maar het is ook een land dat wereldwijd sterk in opkomst is, mede dankzij de vele mineralen en andere schatten die er in de bodem te vinden zijn. Simon Reeve laat ons niet alleen de adembenemend mooie kusten zien maar trekt ook diep de binnenlanden in. Onderweg maken we kennis met allerlei niet-alledaagse types, zoals een dappere wetenschapper die op zoek is naar zeeslangen omdat hij hun gif wil gebruiken voor nieuwe geneesmiddelen. Verder hebben we onder meer een ontmoeting met natuurliefhebbers die een unieke manier hebben bedacht om de wilde dieren van Australië te beschermen.

3 DVD ruim 9 uur

Ned.ondertiteld

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
DVD1-615654115

BBC Earth - Life DVD

BBC Earth - Life DVD

De 'National History Unit' van de BBC staat al sinds de jaren '50 te boek als een van 's werelds toonaangevende producenten op het gebied van natuurdocumentaires. In het kielzog van recente megasuccessen als Planet Earth (2006) en The Blue Planet (2001) volgt nu Life: een 10-delige serie, geheel in haarscherp HD geschoten, die onderzoekt hoe de enorme diversiteit van het leven op aarde is ontstaan - en welke spectaculaire, soms extreme strategieën sommige soorten hebben ontwikkeld in de strijd om het bestaan.

5 DVD ruim 10 uur