Huis reinigen

Sommige mensen ervaren dat er spullen verplaatst worden in huis. Ze weten echter niet door wie of door wat. Doordat mensen tegenwoordig veel meer bewust zijn en open staan voor dit soort ervaringen, merken ze dat er iets gaande is en voelen ze zich daar niet prettig bij. Ze gaan op zoek naar informatie en uitleg. Het doel van dit boek is om jou, als lezer, bewust te maken van wat jij zelf kunt ondernemen om prettig in je woonomgeving te leven

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B21-9789063784270

Reinigingsrituelen voor uit en thuis

Auteur Ansha

ISBN 9789063784270

Reinigingsrituelen voor uit en thuis

 • bescherming tegen negatieve invloeden
 • het gebruik van ‘schone’ energie
 • praktische tips ter verbetering van de atmosfeer
 • profiteren van de krachten van de vier elementen


  Iedereen zal deze situatie herkennen: een op het eerste gezicht mooie en prettige ruimte ‘voelt’ niet goed. Bij de eerste indruk valt dit misschien niet zo op, maar na verloop van tijd ga je je in deze ruimte hoe langer hoe ongemakkelijker voelen, totdat je gewoon ‘er uit’ moet.

 • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
  B22-9789460150470

  Als het negatieve je pad kruist wat dan?

  Als het negatieve je pad kruist wat dan?

  Spirituele mensen vertellen graag over hun contacten met de positieve geesteswereld en terecht want ze leveren vaak wonderbaarlijke ervaringen op. Maar wat te zeggen over uitingen van de negatieve geesteswereld? Komen klopgeesten, voodoo, bezetenheid en vervloekingen alleen voor in griezelfilms en moeten we ze verwijzen naar het rijk der fabelen?