Bloem des levens vitaalwater

Bloem des levens vitaalwater karaffen,drinkglazen en energie platen
 
Waterkwaliteit
Normaal leidingwater is door de overmatig hoge leidingdruk en door het stromen in dezelfde leidingen verzwakt. Slechts drie minuten in het TC glas is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen. De onderzoeksresultaten komen uit het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland.

De ‘Bloem des Levens’ geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze ‘Bloem des Levens’ bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool bevindt zich steeds op de bodem van alle drinkglazen en karaffen van TC.

De gulden snede
Al sedert de oudheid hebben de basisverhoudingen van de gulden snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen en elders. De gulden snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, en dit is de reden waarom wij het principe toepassen als richtlijn in onze ontwerpen. Deze komt voort uit de eenheid in verhoudingen waarbij de relatie tussen de grotere en de kleinere delen gelijk is aan die tussen het grote geheel en het grootste deel. Deze ratio, deze formule, de 'Pi' uit de wiskunde, is 1,618. De Fibonacci-serie getallen (en toonhoogten) is op ditzelfde principe gebaseerd, en formuleert de eigenschappen van groeiprocessen zoals ze te vinden zijn in de natuur; bijvoorbeeld in het blad en de bloem. Hieruit komen ook linksom en rechtsom draaiende spiralen voort, in verhoudingen van 8 staat tot 13, of 21 staat tot 34 (alle behorend tot de getalreeksen van Fibonacci). Wanneer deze getallen met elkaar gedeeld worden is de uitkomst steeds 1,618, ons begrip Pi, oftewel de gulden snede.
Alle ons glas en porcelein wordt zorgvuldig ontworpen in overeenstemming met deze gulden snede, waardoor elk artikel aangenaam oogt en energetisch overeenkomt met de stroming van levensenergie.
Productie
Traditionele handarbeid is voor de vervaardiging van de producten vereist. Het levensbloemmotief wordt bij circa 600º Celsius in de bodem gebrand. Het glas dat TC gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoog-energetisch medium. De glasgrondstof is vrij van lood en andere zware metalen.

Symbolen en Affirmaties
Symbolen zijn in alle culturen op aarde sinds de oertijd in gebruik. Om de effectiviteit van symbolen te begrijpen is het noodzakelijk om de inherente resonantie of vibratie die deze symbolen in zich hebben te begrijpen. Soms wordt deze overgebracht via woorden, zoals affirmaties, soms via grafische symbolen, mathematische reeksen of klanken.
Water blijkt ook in staat om informatie te herkennen van de vele soorten symbolen, en de informatie in zich te dragen.
Van het Flower-of-Life symbool wordt aangenomen dat het alle geometrie van het leven zoals wij het kennen op de planeet Aarde bevat. Het is een universeel symbool van energie, het leven en de verbinding tussen alle dingen.

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
V7-790

Drinkfles Miron violet Flower of Life goud

Drinkfles Miron violet Flower of Life goud

Drinkfles Miron violet glazen drinkfles met goudkleurig Flower of Life etiket

Verbetert het water dat je drinkt! Of welke andere vloeistof dan ook die je meeneemt!

Buitengewoon langdurige bescherming door middel van lichtbreking
Blijft langer goed
Energetische effecten op biologisch leven op moleculair niveau
Het Flower of Life symbool heeft een positief effect op de waterkwaliteit
Niet geschikt voor in de vaatwasser

Uitgebreide beschrijving
MIRON violet glas werkt onovertroffen als het gaat om het in stand houden van de kwaliteit van vloeistoffen zoals zuiver water, homeopathische middelen, essentiële olie, geneesmiddelen, cosmetica en kruidenaftreksels. In vergelijking met andere kleuren glas (geel, blauw, groen, helder) geeft DONKER VIOLET GLAS allerlei bijzondere voordelen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
73100

Vitaalwater drinkrietje calamus

Vitaalwater drinkrietje calamus

Vitaalwater drinkrietje van Nature's Design - mondgeblazen


Het natuurverschijnsel van de vortex-werveling is de grondslag voor het ontwerp van dit calamus rietje. Vanwege een fijne spiraalvorm binnenin het nauwe glazen buisje komt elke vloeistof die erdoorheen gaat in een krachtige wervelbeweging. Zoals we in de natuur kunnen waarnemen, bijvoorbeeld bij wervelwinden, wild stromend water of oceaangolven, intensiveert dit werveleffect de energie in de vloeistof.

De fijne structuur van het mondgeblazen rietje is qua vormgeving gebaseerd op de verhoudingen van de Gulden Snede. Om het gemakkelijk te kunnen schoonmaken wordt het geleverd met een pijpreiniger in het juiste formaat.

Aandacht: niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar!

Productie: mondgeblazen, traditioneel vakmanschap

Materiaal: loodvrij, hittebestendig glas (borosilicaat)

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
75016

Bloem des levens energie onderzetter

Bloem des levens energie onderzetter

Nature's design onderzetter van keramiek en kurk voor hete schalen - met bloem des levens

De bedoeling van deze plaat is het energetisch versterken en opladen van wat erop gezet wordt. Dit duurt slechts drie minuten.
Deze onderzetter is geschikt voor gebruik van hete borden of andere hete voorwerpen.

Afmeting 23 cm

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
79100

Aromalamp wierookbrander met Bloem des Levens

Aromalamp / wierookbrander met Bloem des Levens

Handgemaakt in Europa van mondgeblazen glas.
40% van het materiaal is gerecycled wit glas.
Het binnenschaaltje is geschikt voor vloeistof en losse kruiden en heeft een witte Flower-of-Life afbeelding.
De lamp staat op een basis van FSC essenhout.

De ‘Bloem des Levens’ geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze ‘Bloem des Levens’ bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool bevindt zich steeds op de bodem van alle drinkglazen en karaffen van Nature's design.
Afmeting 16 x 11 cm
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
R31-777

Soulbottle Flower of Life drinkfles

Soulbottle Flower of Life drinkfles

'S werelds schoonste drinkfles. 100% Plastic-vrij en met een mooi ontwerp van de Flower of Life. Italiaans glas en Duitse Swing-top. 1 € per verkocht soulbottle gaat naar schoon water projecten. Print op de fles en de top zijn echt goud. Handwas.
Deze Flower of Life soulbottle water drinkfles heeft een paar fantastische feiten
- Koolstof neutraal geproduceerd
- 100% vrij van plastic
- Carbon-neutraal vervoerd
- 100% veganistisch
- Neutrale smaak
- Waterdicht
- Gemakkelijk om vast te houden
- Comfortabel om te drinken

Soulbottles maakt duurzame, gemakkelijke, schone en aantrekkelijke water drinkflessen. Duurzaam, Soulbottles zijn de enige 100% plastic vrije drinkflessen geschikt voor het dagelijks leven en gemaakt van hoog kwaliteit italiaans stevig glas. Gemakkelijk, soulbottles hebben een 29 mm mond opening, wat de optimale afmeting is om uit te drinken. 
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
PH-75630

Vital schaal klein met Bloem des Levens wit

Vital schaal klein met Bloem des Levens wit

Vital schaal Cotula klein met Bloem des Levens - wit - 12 cm

De 'Cotula'-schalen hebben ook een doorsnede van 12 of 23 cm. Het goed doordachte ontwerp, volgens de gulden snede, is voornamelijk bedoeld voor gebruik bij het bereiden en genieten van een maaltijd. Het met de mond geblazen glas wordt zorgvuldig geproduceerd door vakmensen. De Bloesem des Levens is in wit in de bodem van de schaal gebrand. Vanwege het formaat ervan is de werking hier bijzonder goed.

Diameter 12 cm

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
PH-75430

Vital schaal groot met Bloem des Levens wit

Vital schaal groot met Bloem des Levens wit

Vital schaal Cotula groot met Bloem des Levens - wit - 23 cm

De 'Cotula'-schalen hebben ook een doorsnede van 14 of 23 cm. Het goed doordachte ontwerp, volgens de gulden snede, is voornamelijk bedoeld voor gebruik bij het bereiden en genieten van een maaltijd. Het met de mond geblazen glas wordt zorgvuldig geproduceerd door vakmensen. De Bloesem des Levens is in wit in de bodem van de schaal gebrand. Vanwege het formaat ervan is de werking hier bijzonder goed.

Diameter 23 cm

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
74330-PH

Vitaal wijnkaraf met Bloem des Levens, wit -1 liter

Vitaal wijnkaraf met Bloem des Levens, wit -1 liter

Van de 'Rubellum' wijnkaraf worden wijnkenners opgetogen, vanwege de prachtige vorm ervan, afgeleid van de gouden rechthoek. Het decanteren (klaren) van wijn in deze karaf verandert de kristalstructuur ervan, en vitaliseert de wijn. De Flower of Life (Bloem des Levens) is in witte kleur in de bodem van de karaf gebrand. De karaf kan zonodig worden afgesloten met een glazen afsluiter.
Ideaal passen hierbij onze TC wijnglazen!

Inhoud: 1.00 liter
Productie: mondgeblazen traditioneel vakmanschap
Materiaal: loodvrij glas
Inclusief glazen afsluiter

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
PH-74800

Vitaal flower of life wijnglas 0,2 liter

Vitaal flower of life wijnglas 0,2 liter

Het TC wijnglas heeft het meest unieke en energetisch actieve ontwerp van alle wijnglazen die er te koop zijn, en is geschikt voor alle soorten wijn. Je zult verbaasd staan over het effect dat dit glas heeft op jouw favoriete wijnsoorten. Dit subtiele design wordt aanbevolen voor de beste wijnen, en zelfs 'gewone' wijnen worden biologisch verbeterd in de kristalopbouw van de vloeistof zelf.
Wijnkenners bevelen dit TC wijnglas ook aan als glas om wijn te proeven. Het is verkrijgbaar zowel als mondgeblazen exemplaar als seriemodel. Beide zijn buitengewone glazen om uit te drinken, vast te houden en te bewonderen.

Prijs per wijnglas € 12,60

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
PH-75110

Energieplaat met Bloem des Levens goud 9 cm

Energieplaat met Bloem des Levens goud 9 cm

De energieplaat is een met de hand geplijste onderzetter, met daarin gegoten het symbool van de Bloem des Levens in 24-karaat goud.
De bedoeling van deze plaat is het energetisch versterken en opladen van wat erop gezet wordt.
Deze onderzetter is niet geschikt voor gebruik van hete borden of andere hete voorwerpen.

Goud 23,8 karaat, het goud is met 600 graden in het glas gebrand, ondersteunt de stabilisering van het immuunsysteem.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
PH-75210

Energieplaat met Bloem des Levens goud 22 cm

Energieplaat met Bloem des Levens goud 22 cm

De energieplaat is een met de hand geplijste onderzetter, met daarin gegoten het symbool van de Bloem des Levens in 24-karaat goud.

De bedoeling van deze plaat is het energetisch versterken en opladen van wat erop gezet wordt.
Deze onderzetter is niet geschikt voor gebruik van hete borden of andere hete voorwerpen.

Goud 23,8 karaat, het goud is met 600 graden in het glas gebrand, ondersteunt de stabilisering van het immuunsysteem.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
76110-PH

TC drinkglas Jasmina met Bloem des Levens goud

TC drinkglas Jasmina met Bloem des Levens goud

Voorraad 2

Dit drieledige ontwerp werd samengesteld volgens de wet van de gulden snede. Het is de verrijking van de biologische waarde en bloemrijke smaak van water of vruchtensap. Elk stuk is mondgeblazen en een origineel stuk.

Mondgeblazen, loodvrij glas 300 ml.
Goud 23,8 karaat, het goud is met 600 graden in het glas gebrand, ondersteunt de stabilisering van het immuunsysteem.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
76210 -PH

TC drinkglas Mythos met Bloem des Levens goud

TC drinkglas Mythos met Bloem des Levens goud
Het ontwerp van het TC glas Mythos, zoals met alle TC glaswerk, is gemaakt met behulp van de natuurlijke wet volgens de gulden snede.
Dit wiskundig model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de Heilige Geometrie,omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het TC glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het kan niet omvallen en kan gebruikt worden voor warme dranken zoals koffie, thee, zowel warm als koud. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Mondgeblazen, loodvrij glas 300 ml.

Goud 23,8 karaat: het goud is met 600 graden in het glas gebrand, ondersteunt de stabilisering van het immuunsysteem. 
 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
76220

Drinkglas Mythos met Bloem des Levens gekleurd

Drinkglas Mythos met Bloem des Levens gekleurd

Het ontwerp van het TC glas Mythos, zoals met alle TC glaswerk, is gemaakt met behulp van de natuurlijke wet volgens de gulden snede.
Dit wiskundig model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de Heilige Geometrie,omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het TC glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het kan niet omvallen en kan gebruikt worden voor warme dranken zoals koffie, thee, zowel warm als koud. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Mondgeblazen, loodvrij glas 250 ml.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
76120

Drinkglas Jasmina met Bloem des Levens veelkleurig

Drinkglas Jasmina met Bloem des Levens veelkleurig

Het ontwerp van het TC glas Mythos, zoals met alle TC glaswerk, is gemaakt met behulp van de natuurlijke wet volgens de gulden snede.
Dit wiskundig model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de Heilige Geometrie,omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het TC glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het kan niet omvallen en kan gebruikt worden voor warme dranken zoals koffie, thee, zowel warm als koud. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Mondgeblazen, loodvrij glas 300 ml.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
PH-77810

Vitaalkaraf Bloem des Levens goud voor massageolie

Vitaalkaraf Bloem des Levens goud voor massageolie

Vitaalkarafje Bloem des Levens in goud - zeer geschikt voor massageolie

Dit is dus de kleinste variant van onze grotere karaffen.

Goud 23,8 karaat: het goud is met 600 graden in het glas gebrand, ondersteunt de stabilisering van het immuunsysteem.

Karaf 0,1 liter met Levensbloem motief in goud

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
PH-77730

Vitaalwaterkaraf White Delicate 0,5 liter

Vitaalwaterkaraf White Delicate 0,5 liter

Vitaalwaterkaraf Golden Delicate met Bloem des Levens - wit - 0.5 liter

Deze 'Delicate' karaf is de kleinere versie van onze grote karaffen.

Bloem des Levens
De ‘Bloem des Levens’ geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze ‘Bloem des Levens’ bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool bevindt zich steeds op de bodem van alle drinkglazen en karaffen van Nature design.

Karaf 0.5 liter met Levensbloem motief wit

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
77130-PH

Vitaalwaterkaraf White Alladin met Bloem des Levens wit 1,3 liter

Vitaalwaterkaraf White Alladin met Bloem des Levens wit 1,3 liter

De TC karaf Alladin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden. De trapsgewijze opzet van zes opeenvolgende secties, met het volume van elke sectie die overeenkomt met een van de eerste zes nummers van de universele Fibonacci-reeks, die in een lijn ligt met de geometrie die overal in de natuur te vinden is. Gerevitaliseerd water toont een zeszijdige kristallijne structuur die overeenkomt met een verhoogde mate van energie en levenskracht. De holte-resonantie van de Alladin karaf komt overeen met de geluidsfrequentie van de toon F. Deze frequentie is de informatiedrager van een verticale energiestroom, vergelijkbaar met de energieke bewegingen in bomen.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
PH-77120

Vitaalwaterkaraf Happy Alladin met BDL kleur

Vitaalwaterkaraf Happy Alladin met bloem des levens kleur

Vitaalwaterkaraf Happy Alladin met Bloem des Levens - veelkleurig

Veelkleurig: De kleuren zijn bij 550 graden in het glas gebrand, ondersteunt een positieve en vrolijke levenshouding. Aanbevolen voor kinderen en mensen met depressieve neigingen.

Bloem des Levens
De ‘Bloem des Levens’ geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze ‘Bloem des Levens’ bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool bevindt zich steeds op de bodem van alle drinkglazen en karaffen ALLADIN.

Karaf 1.3 liter met Levensbloem motief - gekleurd

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
PH-77110

Vitaalwaterkaraf Golden Alladin met Bloem des Levens goud 1,3 liter

Vitaalwaterkaraf Golden Alladin met Bloem des Levens goud 1,3 liter

De TC karaf Alladin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden. De trapsgewijze opzet van zes opeenvolgende secties, met het volume van elke sectie die overeenkomt met een van de eerste zes nummers van de universele Fibonacci-reeks, die in een lijn ligt met de geometrie die overal in de natuur te vinden is. Gerevitaliseerd water toont een zeszijdige kristallijne structuur die overeenkomt met een verhoogde mate van energie en levenskracht. De holte-resonantie van de Alladin karaf komt overeen met de geluidsfrequentie van de toon F. Deze frequentie is de informatiedrager van een verticale energiestroom, vergelijkbaar met de energieke bewegingen in bomen.