Luister boeken

luisterboek_000

Wat zijn luisterboeken?
Luisterboeken zijn boeken die zijn ingesproken op CD's. Deze luisterboeken worden vaak voorgelezen door bekende acteurs of door de auteur van het boek.
 Iedereen is druk druk en met luisterboeken geef je je handen en ogen de ruimte zodat je ook tijdens reizen, klusjes in huis of gewoon lekker lui op de bank optimaal kan genieten.

Heks

Bestel
CD7
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!

8 CD's

Luisterduur: ca. 7 uur, 30 min

Heks
Een magische reis door de westerse spiritualiteit.
In Heks, door haarzelf voorgelezen, beschrijft Susan Smit haar persoonlijke zoektocht naar moderne hekserij. Via opmerkelijke ervaringen, uitgebreid onderzoek en ontmoetingen met bekende heksen probeert ze vooroordelen over heksen de wereld uit te helpen. Ze stort zich in rituelen, viert heksenfeesten, ontwikkelt haar paranormale vermogens en leert werken met magie, kruiden en mineralen. Na een jaar en een dag laat Smit zich inwijden als heks.

De 8e (bonus) cd bevat oefeningen en chants en is een interactieve aanvulling op het boek
Het luisterboek wordt voorgelezen door Susan Smit zelf en is een ingekorte versie van het boek.

Mediteren in jouw kleur

Bestel
CD7-9789047620259
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!

Mediteren in jouw kleur

1 cd-luisterboek, balans brengen in je chakra's
Ina Fidder hoor je op Mediteren in jouw kleur een luisterboek van 1 cd. Deze cd helpt je bij het in balans brengen van je chakra’s. Zeven tracks die elk ongeveer 6 minuten duren.
Chakra’s zijn energiewielen die langs je ruggengraat zitten, van stuit tot kruin. Ze hebben allemaal een eigen kleur en voorzien een bepaald lichaamsgebied van energie. Onbewust kun je ze voelen. Denk maar eens aan dat gevoel in je buik dat aangeeft of je iets wel of juist niet moet doen. Of aan de pijn die je voelt in je hartstreek bij heftige emoties. De hand die je op je keel legt bij grote schrik. Onbewust raak je dan zo’n chakra aan. Er is veel over de chakra’s geschreven en er valt veel over te leren. Op dit luisterboek kun je luisteren naar zeven visualisaties waarbij je werkt met de kleur van dat chakra en zo leer je balans aan te brengen. Praktisch en simpel. En erg doeltreffend, weet ik uit ervaring.