Symbolen /kleur

123

 Symbool" komt van het Griekse "symbolon" en wil zeggen "teken". Het is een wezen of een voorwerp dat een abstract begrip voorstelt of verbeeldt Het is een beeldschrift, een tekentaal. Symbolen zijn tekens waaronder wij iets verstaan. Een grijsaard met een zandloper en een zeis stelt de tijd voor. Symbolen zijn zo oud als de mens, zo zijn getallen symbolen die we dagelijks gebruiken

De positieve energie van kleuren ontdekken en gebruiken

Bestel
B41-9789044736328
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!

Auteur Lambert, Mary

ISBN 9789044736328

De positieve energie van kleuren ontdekken en gebruiken

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Helaas beschouwen we ze te vaak als een esthetische eigenschap van onze kleding en ons interieur en vergeten we dat kleuren ook een grote invloed hebben op ons geestelijk en lichamelijk welzijn. Dit boek helpt u om de natuurlijke kracht van uw persoonlijke kleuren te ontdekken en ze toe te passen in uw leven.

Spirituele symbolen

Bestel
B0-9789068685633
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!

Spirituele symbolen - Volkeren, Religies, Mysteries

Alle culturen en religies kennen mythische verhalen die doorspekt zijn met symbolen. Bij de oude Egyptenaren, de Kelten, de Noord-Amerikaanse indianen en de Mayas, in het boeddhisme, christendom en taoïsme: de diversiteit aan symbolen is indrukwekkend. Ze vertellen waar we vandaan komen, waarom we op aarde zijn en waar we op mogen hopen. In Spirituele Symbolen,Volkeren, Religies, Mysteries zijn de fraaiste, krachtigste en heiligste bijeengebracht:

Allerzielen, andreaskruis, ankh, chakra, dharma, dondervogel, Driekoningen, fallus, feniks, Heilige Graal, hiërogliefen, I Tjing, kruisiging, het Lam Gods, lotus, de lijkwade van Turijn, mandala, mantra, Pasen en Pinksteren, Popol Vuh, raaf, scalp, scarabee, sfinx, sjamaan, slang, spirituele seks, swastika, de tarot, Thoth, totem, yin en yang, zonnedans en nog veel meer...

792 pagina's

Mediteren in jouw kleur

Bestel
CD7-9789047620259
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!

Mediteren in jouw kleur

1 cd-luisterboek, balans brengen in je chakra's
Ina Fidder hoor je op Mediteren in jouw kleur een luisterboek van 1 cd. Deze cd helpt je bij het in balans brengen van je chakra’s. Zeven tracks die elk ongeveer 6 minuten duren.
Chakra’s zijn energiewielen die langs je ruggengraat zitten, van stuit tot kruin. Ze hebben allemaal een eigen kleur en voorzien een bepaald lichaamsgebied van energie. Onbewust kun je ze voelen. Denk maar eens aan dat gevoel in je buik dat aangeeft of je iets wel of juist niet moet doen. Of aan de pijn die je voelt in je hartstreek bij heftige emoties. De hand die je op je keel legt bij grote schrik. Onbewust raak je dan zo’n chakra aan. Er is veel over de chakra’s geschreven en er valt veel over te leren. Op dit luisterboek kun je luisteren naar zeven visualisaties waarbij je werkt met de kleur van dat chakra en zo leer je balans aan te brengen. Praktisch en simpel. En erg doeltreffend, weet ik uit ervaring.