Spellen en Bordspellen

 

Spirituele Spellen en Bordspellen: Kern kwadrantenspel-De magische verbinding-Het Spirituele Alfabet Spel -Het transformatie spel-Spirituele memory spel-Kern kwadrantenspel-Het familie spel

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B0-9789085082217
Let op! Leverbaar eind februari

Het transformatie spel

Het transformatie spel

Leverbaar eind februari

 Tijdens hun verblijf bij de Findhorn Foundation in Schotland hebben Joy Drake en Kathy Tyler dit spel ontwikkeld. Het Transformatiespel is een plezierige manier om uzelf en anderen beter te Ieren kennen. Het houdt u een verrassende spiegel voor, want het spel toont uw sterke en zwakke kanten. En het stelt uw talenten en mogelijkheden in een nieuw daglicht. Dat is ook het aantrekkelijke van het Transformatiespel: het dringt op een speelse manier direct door tot de kern van elk vraagstuk. En het geelt u een nieuwe kijk op uzelf. Of het nu gaat om persoonlijke vragen, om het oplossen van problemen, of om het verbeterén van relaties..... hetspel inspireert elke speler.

Op weg naar uw doel
Aan het beginvan het spel kiest elke speler een eigen persoonlijk thema, waarmee hij of zij aan de slag gaat. Het thema kan een vraag zijn, of een probleem dat u bezig houdt, of een doel dat u wilt bereiken. Daarop concentreert u zich. Het is de leidraad voor uw spel. Aan de hand daarvan zet u de nodige stappen op uw levenspad (het speelbord heeft vier levenspaden, voor elke speler één). Onderweg trekt u kaarten. Daarmee verwerft u inzicht, beleeft u tegenslag, ervaart u pijn, creëert u wonderen nog véél meer. Uw onderbewustzIJn komt naar boven. En uw persoonlijke beschermengel begeleidt u op uw pad.
Uw spel is als het leven zelf, met voor- en tegenspoed, met vreugde en verdriet. Dat geeft u de kans om uw thema van alle kanten te bekijken en te doorgronden. Speel met familie of met goede vrienden - het gezamenlijke groeiproces en de wederzijdse hulp geven aan uw spel een extra dimensie. Het Transformatiespel toont als het ware de weg die ieder van ons - alleen of samen met. anderen - aflegt bij het verkrijgen van zelfkennis en persoonlijke groei.


52 Engelenkaarten
Het spel bevat een complete set met 52 engelenkaarten. Die kunt u ook apart gebruiken om uw eigen creativiteit te bevorderen en om uw vermogen tot goede interacties met relaties te vergroten. Nodig voor een speciale gebeurtenis gerust een beschermengel uit. Trek een engelenkaart voor ondersteuning bij een opdracht, voor hulp bij het nemen van een hindemis, voor het krijgen van richting gedurende een bepaalde periode. Laat een beschermengel uw levenspad begeleiden en uw leven zal rijker en waardevoller worden.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
R69-9789021560823
Tijdelijk niet leverbaar

Vogelmemory

Vogelmemory

zoek een vogelpaar bij elkaar
Dit Vogelmemoryspel heeft als doel de verschillende vogelsetjes bij elkaar te zoeken. Het spel bevat in totaal van 25 vogelsoorten een mannetjes en bijbehorende vrouwtjes vogel. Het werkt als volgt: leg de 50 spelkaarten ondersteboven op tafel, open telkens een kaart en zie of je hebt onthouden waar de kaart van de partnervogel ligt. Wie de meeste paren weet te koppelen wint! Met verschillende soorten vogels - van pimpelmees tot pinguïn en van roodborst tot fazant - waarvan je spelenderwijs de sekseverschillen (beter) leert kennen. Leuk spel voor de hele familie!

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
K17-10491049

Schatgravers

Schatgravers

In Schatgravers ontdek je waardevolle eigenschappen (schatten) van jezelf en van je medespelers. Je zult bij het spelen merken dat Schatgravers je op dynamische wijze laat verbinden met jezelf en de ander.

Of je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel; de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt alle deelnemers Intussen blijf je dus nadenken over jezelf, maar ook over anderen.
Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf en je medespelers, maar stiekem ook van andere mensen om je heen.

Schatgravers kan in verschillende situaties en leefomgevingen ingezet worden. Het spel is zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen prikkelend en werkzaam. Schatgravers kan 1 op 1 gespeeld worden maar ook in groepen. Het kan gebruikt worden als gezelschapsspel, maar ook coachend, therapeutisch, stimulerend of preventief ingezet worden. Trouwens, ook zonder coach-ervaring kun je dit spel prima spelen.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
K80-9789085081494

Raak

Raak

Deze kaarten helpen je om jezelf en anderen beter te leren kennen. Elk woord roept een associatie op.

Net dat ene woord, dat ene moment kan RAAK zijn.

De kaarten stimuleren tot nadenken en het verwoorden van ideeën en emoties. Je kunt de 50 kaarten gebruiken bij coaching, training, tijdens een les, workshop, intervisie of thuis.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
K115-9789058716514

Het Communikatiespel

Het Communikatiespel

Een effectieve manier om communicatie te verbeteren. Met Het Communicatiespel - de strijd der communicatoren leer je op een speelse en spannende manier je communicatiekennis en -vaardigheden vergroten. Een hele effectieve manier om communicatie te verbeteren is 'doen', en dat is precies wat dit spel van je vraagt. Hoe vaker je het spel speelt, des te groter wordt je kennis en des te effectiever je vaardigheden.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B0-9789021546322

Het grote kernkwaliteitenspel

ISBN 9789021546322

Auteur  Daniël Hofman

 Stel je eens voor. Het grote kernkwaliteitenspel

Een ideaal interactief bordspel voor jong en oud. Van de auteur van Bezieling en kwaliteit in organisaties, waar meer dan 100.000 exemplaren van zijn verkocht. Kennis van je kernkwaliteiten levert je de energie die je laat groeien en bloeien. Ontelbare varianten, steeds anders, steeds verrassend.
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
K70-9073140110

Spirituele inzichtkaarten

Spirituele inzichtkaarten

Spirituele inzichtkaarten

 Het gebruik van deze spirituele inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jouw bewustwordingsproces van belang zijn. De spirituele inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn bij elke stap die je zet op jouw spirituele Pad.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
K57-9789060203095

De magische verbinding

ISBN: 9789060203095

Auteur: Cantore, Salvatore

De magische verbinding

De spelregels voor De Magische Verbinding en voor Het Orakel staan op de spelwijzer-kaarten in het doosje.
Speel het spel van De Magische Verbinding thuis met familie of vrienden, of gebruik het als kennismakingsspel in groepen, bij het vormingswerk en alle bijeenkomsten om elkaar te leren kennen.