Aromaverstuiver

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
R66-170001

Ultransmit aromadiffuser No. 10

Ultransmit aromadiffuser No. 10

De Ultransmit Aroma Diffuser is uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische oliën. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel. De Aroma Diffuser heeft een stijlvol design en kan van kleur veranderen. Dit is handmatig in te stellen.

De Ultransmit Aroma Diffuser No. 10 is een elektronische geurverspreider. Deze werkt heel eenvoudig. Je voegt een paar druppeltjes geurolie toe en wat water.

                   

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
R65-3201

Chakra aromalamp diffuser verdamper

Chakra aromalamp-diffuser-verdamper

Deze fraaie aroma heeft 6 LED kleuren, is ultrasonisch en heeft een inhoud van 500 ml water. De (chakra) kleuren kan je zelf veranderen of vastzetten.

De aromalamp is te vullen met leidingwater en u kunt er een etherische olie aan toevoegen in de gewenste geur. De hoeveelheid mist is in te stellen, evenals een timer van 0 tot 180 minuten. Ideaal in uw praktijk, winkel of gewoon thuis.

Afmetingen: 16 x 16 x 12 cm

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
R37-170008

Diffuser Bamboo

Diffuser Bamboo

Het ontwerp van O'ME is geïnspireerd op de natuurlijke uitstraling van het bamboo. Het bloemrijke patroon en de fraaie verlichting. Het minimale gebruik van plastic op de essentiële onderdelen garandeert een langdurig gebruik.

De O’ME Bamboo Aroma Diffuser heeft meer dan 30 verschillende procedures ondergaan om het bamboo te bewerken. Dit is onder andere; inweken, stomen, bleken, drogen en verkolen van het bamboo.

De Aroma Diffuser Bamboo is uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische oliën. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel.