Ramakrishnananda

een van de beste wierook die te koop is.

Handgemaakte wierook.
Onze handgerolde wierook is gemaakt van de fijnste natuurlijke ingrediënten van deze aarde.Handgemaakt uit verschillende soorten kruiden, bloemen, gom en hars die vermengd worden met pure olieën en puur Sandelhout.Deze speciale mengsels zijn precies afgestemd om een rustige sfeer en balans te creëren waarin lichaam ziel en geest tot zichzelf kunnen komen.Net zoals met al onze andere producten streven wij ernaar de beste kwaliteit te leveren.Deze unieke Ayurvedische recepten zijn al eeuwenoud en de geur van deze wierook houdt lang aan. Ieder pakketje bevat 10 handgerolde geurstokjes.Deze originele oude manier van wierook maken wordt ook wel Masala genoemd, dat "kruiden" betekent en komt oorspronkelijk uit India.Het proces van wierook maken bestaat uit het stampen van verschillende kruiden en specerijen, gom en hars zoals Copal en Amber, aromatisch hout en veel andere ingrediënten.Alle ingrediënten orden tot poeder vermalen en gemengd met pure olie, gom en bindpoeder zodat er een pasta overblijft.De pasta is traditioneel met de hand om een bamboostick gerold.De aroma's die vrijkomen dragen het geheim van de oude wijsheden bij zich, een geheim dat bij velen uit de spirituele cultuur zoals Shamanen, Vedic, Kelten, Boeddhisten en anderen bekend is.Zij begrepen en realiseerden zich hoe groot de invloed is die aroma's hebben op ons mentaal en geestelijk  welzijn.

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
R44-3202

Vrinda Devi wierook

Vrinda Devi voorraad 1 x

Geur: Nag Champa

Vrinda Devi - de Godin van Eerbiedigheid, die verblijft in heilige oorden - bij natuurlijke schoonheid, devotie voor het Opperwezen, fysieke gezondheid en welzijn.

Wierook wordt vaak gebruikt bij zegening en goede wensen voor een nieuw begin en bewuste stappen in de goede richting.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
R44-3227

Wierook Meditatie Shrista Gardenia

Wierook Meditatie Shrista Gardenia

Ramakrishnananda wierook wordt met de hand gerold en wordt gemaakt van de allerbeste natuurlijke ingrediënten uit de hele wereld.

Deze zoete, fluweelzachte en bloemige geuren met uitgesproken vrouwelijke nuances zijn ontworpen volgens oude recepten. Rustgevend en verleidelijk.