Chakra

chakra muziek

De term chakra komt uit een oude taal in India, met name het Sanskriet en letterlijk betekent het “wiel”. Deze term verwijst naar de draaiende beweging van de energie in de chakra's. Chakra's zijn energetische centra, die gelegen zijn in ons etherisch lichaam en die met ons fysiek lichaam verbonden zijn via de hormonale klieren.In dit etherisch lichaam kan je 7 grote brandpunten van energie waarnemen en dit zijn natuurlijk “de 7 hoofdchakra's”. Een goed functioneren van onze chakra's is dan ook belangrijk voor ons fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn. Deze 7 belangrijkste chakra's zijn: stuitchakra, navelchakra, zonnevlecht, hartchakra, keelchakra, derde oogchakra en kroonchakra.  Diegenen die meer vertrouwd zijn met meditatie en chakrawerk, zullen echter door de muziek en de thema's die worden aangesneden, nog tot een intensifiëring van hun meditatie komen.

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-562

Chakra healing CD

Chakra healing CD

Samen met het Soundings Ensemble, laat Dean Evenson je genieten van een nieuwe muzikale en meditatieve ervaring die hun weerklank vinden in je energiecentra, oftewel je chakra’s. Deze zeven belangrijke energiecentra liggen op de lijn die loopt van je stuit tot aan je kruin. Ze zijn belangrijk voor het harmonieus functioneren van lichaam, geest en ziel. Je gaat mee in de muziek terwijl je mediteert en je een voorstelling maakt van elke chakra. Ook het geheim en de werking van de chakra’s worden op deze manier onthuld.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-9789079995028
9789079995028_doreen_virtue

Chakra's en visualisaties

ISBN 9789079995028

Chakra's en Visualisaties, Doreen Virtue

Deze CD bevat een ochtend- en avondvisualisatie om je spirituele wijsheid te laten ontwaken en te activeren.

Door te luisteren naar deze CD en bereid te zijn angsten en zorgen los te laten reinig, open en balanceer je je chakra's. Het gevolg hiervan is dat je optimaal aan je dag begint met al je spirituele kracht geactiveerd.

 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-9789080570061

Aura schoonmaak

Aura schoonmaak

Ben je overgevoelig voor spanning en emoties van anderen, blokkeer je snel of voel je je soms uitgewoond en leeggezogen? Deze CD is bedoeld als steun voor kwetsbare, gevoelige mensen die moeite hebben met grenzen stellen

Deel I duurt bijna 37 minuten en creëert een veilige gesloten ruimte met het beeld van een roos. Stimuleer evenwicht in je zenuwgestel door dit energieveld op te laden met Moeder Aarde-godinnenkracht en goddelijke, Vader Zon-kracht.

Deel II (17 min.) helpt aansluitend om je aura (je roosveld) te ontdoen van beelden, projecties en zelfs infiltraties van anderen. Soms zijn dat bekende personen (vaak ouders, opvoeders of partners) maar ook al dan niet bekende overledenen, astrale of elementale entiteiten.

Deel III (7,6 min., I en II verkort) laat je als snelschoonmaakactie energie uitwisselen met een partner of anderen in een conflict. De transformerende zonnetoon op de achtergrond kan je in contact met een groter geheel brengen, het gevoel geven van een ruimer bewustzijn.

Deel IV laat een harttoon horen om bij uit te rusten.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-3931254054

Chakra breathing

Chakra breathing

Deze actieve meditatie gebruikt een snel ritme van diep ademhalen en lichaamsbewegingen om de chakra's te openen. Zeer krachtige techniek die veel emotionele blokkades kan doorbreken. Doe deze meditatie met een lege maag, bij voorkeur 's morgens vroeg of in de namiddag.

met instructies op mpeg videoclip

3 tracks total time 58 min. 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-0915
121212125_000

Chakra Balancing

Chakra Balancing

Een open en speelse benadering om onze 7 hoofdchakra’s te balanceren. Door het draaien van de chakra’s, wordt energie geabsorbeerd en weer los gelaten.Deze vitale levensenergie maakt ons bestaan mogelijk.

Prachtig gearrangeerd met de klanken van fluit, klankschalen, cello, percussie, didgeridoo, djembe, piano, accordeon en zang, is dit een helende reis die u niet mag missen.

Goed voor alle vormen van ontspanning en meditatie.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-61375
chakra_1212

Heart Chakra Meditation

 Heart Chakra Meditation music by Karunesh.

Deze meditatie is bijzonder geschikt om het hartchakra te reinigen. Deze meditatie is voortgekomen uit de eeuwenoude soefitraditie en stelt ons in staat ons leven meer vanuit het hart te beleven.

Vanuit het hartchakra staat men in contact met de andere chakra's, zodat het belangrijk is het hart open te houden om alle energie vrij door het lichaam te kunnen laten stromen.
Bij het hart horen alle kleuren groen zoals die in de vrije natuur voorkomen.

Deze meditatie heeft 6 fases en duurt 49 minuten.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-51324002023

Heart Chakra Meditation II coming home

Heart Chakra Meditation II coming home

Eindelijk is de langverwachte opvolger van het succesvolle album Heart Chakra Meditation er. Zeven rustige, inspirerende instrumentale nummers die je hart en ziel openstellen en verjongen. In het boekje staan vier meditatie-oefeningen die speciaal ontwikkeld zijn voor de muziek. De laatste twee tracks zijn bedoeld om volledig te ontspannen. De muziek en de oefeningen in het boekje van deze cd kunnen afwisselend gebruikt worden met de muziek en de oefeningen in het boekje bij de eerste Heart Chakra Meditation.

Totale speelduur 60:10

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-6552255
chakra_yoga_meditation

Chakra yoga meditation

Chakra yoga meditation 2 cd

Een prachtige dubbel cd die je laat kennismaken met Nada yoga, een eeuwenoude Indiase vorm van muziektherapie. Terwijl je naar de raga's luistert wordt je lichaam in balans gebracht, gereinigd en vindt er een innerlijke transformatie plaats. Met instructieboekje waarin chakra's duidelijk beschreven worden en hoe je raga's kunt gebruiken voor een betere gezondheid en ontspanning.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-166452

Earth Chakras

Earth Chakras CD

Joshua Samson speelt op dit album de Pan hang drum, een slaginstrument dat lijkt op de steel drum maar met een veel zachter geluid. Iedere track op de cd staat voor een gemoedstoestand, energie en frequentie. De cd is verdeeld in drie delen: een snel begin om los te komen van de dagelijkse drukte, een middengedeelte dat je langzaam ontspant en helpt te concentreren bij yoga of Pilates lessen en een afsluitend gedeelte om ontspannen en verfrist terug te keren naar het dagelijkse ritme.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-9789081531184

Aura en chakra's

Aura en chakra's

Ben je heel gevoelig, hoog-sensitief of snel hyper (adhd, add)? Sta je teveel open voor indrukken en energie (electro-magnetische straling)? Of wil je jouw ervaring met chakra en aura's verdiepen?

Met deze cd krijg je meer kennis over de opbouw van de auralagen. Leer je hoe je de toegang van de chakra beschermt zonder ze af te sluiten. En leer je de verschillen ervaren tussen de gebruikelijke chakra-kleuren en hun genezende kleuren. Ook voor het basis-chakra dat zoveel invloed heeft op je genetische aanleg. Met deze cd voel je je fitter, lichter en kleven onprettige stemmingen minder aan je vast.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-8564

Journey Through the Chakras

Journey Through the Chakras

Iván Marín Garcia voert ons langs de zeven chakra’s en de muziek is uitermate geschikt voor visualisaties, meditatie en ontspanning. Het is gebaseerd op zeven muzikale noten van C tot B, die weer in verband staan met de volgorde van de chakra’s.

Iván Marín García, geboren in Spanje en nu woonachtig in Amerika, is een Reiki meester en artiest en gelooft dat de combinatie van reiki en muziek de menselijke gesteldheid in evenwicht kan brengen.