Louise Hay

Louise Hay is een beroemd auteur op het gebied van zelfhulp begeleiding. De cd 's van Louise Hay hebben gedurende de jaren duizenden mensen geholpen hun leven te helen en een betere manier van leven te vinden.Ze heeft veel boeken geschreven, waaronder Heel je lichaam en Je kunt je leven helen; deze boeken zijn internationale bestsellers geworden.

.Het heeft hun in staat gesteld zich te realiseren dat de kracht om je leven te veranderen van binnenuit komt. Door problemen uit het verleden te identificeren en op te lossen, door negatieve gedachten en gedragspatronen los te laten en uiteindelijk het omarmen van vergeving en liefde, heeft ze een plan uitgestippeld voor het transformeren van je leven. Haar werk omvat vele bewezen technieken zoals meditatie, positieve affirmaties en het ontwikkelen van eigenwaarde.

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-9789072455864

Stoomcursus van jezelf houden

Stoomcursus van jezelf houden

Een CD die er eigenlijk al lang had moeten zijn, want dit is de kern van de boodschap van Louise Hay: je kunt een gelukkiger leven leiden door van jezelf te gaan houden. Op deze CD maakt Louise aan de hand van een 10 stappenplan duidelijk wat je kunt doen om dit te verwezenlijken. Louise Hay heeft – vooral dankzij de door haar verkondigde inzichten in Je kunt je leven helen en Gebruik je innerlijke kracht – al vele honderdduizenden mensen geholpen om een gelukkiger leven te gaan leiden. 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-9789072455512

Het innerlijke kind

   Het innerlijke kind,woede loslaten en vergeven

Op deze eerste cd van Louise Hay, vertaald in het Nederlands, behandelt zij een aantal onderwerpen die voor iedereen van groot belang zijn. We krijgen meer inzicht in deze materie en Louise geeft een aantal oefeningen die ons kunnen helpen om onszelf te bevrijden van ballast die we al veel te lang met ons hebben meegedragen. Dit kan ons helpen om meer geluk te ervaren.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-9789077770139

Genees jezelf

Genees jezelf

Louise maakt ons duidelijk hoe en waarom we ziekte in ons lichaam creëren en leert ons om onze beperkende opvattingen om te zetten in positieve en liefdevolle gedachten.

Track 2 is een geleide meditatie die ons helpt om ons lichaam gezond en vitaal te maken