Diversen

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B39-9789491687358

Het Pluk de Dagboek

Het Pluk de Dagboek

Niet elke dag is mooi, maar er zit iets moois in elke dag. In dit dagboek kun je alle gelukkige - maar ook minder fijne - momenten van de dag een plekje geven. Geniet van de fraaie collages, laat je inspireren door de quotes en maak morgen weer net een beetje mooier.

Pluk de dag!

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B27-9789461888082

Mindfulness voor iedere dag

Mindfulness voor iedere dag

Slechts een paar seconden stilstaan bij dingen kan een tevreden gevoel geven dat de hele dag standhoudt.

Laat deze rustgevende spreuken,simpele tips en mooie afbeeldingen je geest tot rust brengen,je helpen om stress en zorgen los te laten en je vervullen met werkelijke waardering voor het hier en nu.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B49-9789402601367

Pitjit De stille kracht van Indonesische massage

Pitjit De stille kracht van Indonesische massage

Pitjit, massage uit de gordel van smaragd.
Tot op heden is deze traditionele, van generatie op generatie mondeling overgedragen massagekunst niet op schrift gesteld. Al vanaf de oudheid wordt in Indonesië Pitjit binnen de gezinnen, families en sociale kringen toegepast. Het is hier innig verweven met de cultuur.

Naast een grondige historische verkenning van dit culturele erfgoed worden in dit boek zowel de praktische als de spirituele kanten van Pitjit belicht.
Pitjit op een massagetafel, op een stoel of kruk, op de grond, babymassage en kruidengebruik worden in dit unieke boek in woord en beeld uitgebreid uiteen gezet. De ruim 300 duidelijke foto's begeleiden de heldere tekst. Daarmee is het zowel een praktische handreiking voor de thuisdoener als de geoefende masseur.
Er is niet zoveel nodig om een goede Pitjit uit te kunnen voeren. Pitjit is niet gebonden aan een vaste werkwijze of patroon. De beschreven massages in dit boek zijn voorbeeldmassages met een afgerond geheel.

Als kind van een Javaanse moeder en Indische vader is Cis Everhard met Pitjit opgegroeid. Spelenderwijs leerde zij van kleins af aan de bijzonderheden en fijne kneepjes van het Pitjitten. Tijdens de ziekte van haar moeder is Cis zich steeds meer gaan verdiepen in dit fenomeen. In de loop der jaren heeft zij deze kennis steeds verder ontwikkeld en verfijnd

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B49-9789055134847

Symbolen van de Inca's, Maya en Azteken

Symbolen van de Inca's, Maya en Azteken

In dit boek vindt u een groot aantal motieven, tekens en beelden van deze verloren gegane cultuur met hun betekenis, waarvan de symboliek ons veel vertelt over het leven van deze verdwenen volken.

Op geheimzinnige wijze doken de Inka, Maya en Azteken schijnbaar uit het niets op en maakten geschiedenis, totdat ze door de veroveraars uit de 'Oude Wereld' (Europa) werden weggevaagd. Maar hun symbolen boeien ons nog steeds en vele ervan zijn intussen een deel van onze dagelijks leven geworden.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B49-9789401302906

Het energieboekje

Het energieboekje

Het energieboekje leert je om je bewust te worden van de energiesystemen van je lichaam en daarmee te werken. Na een korte uitleg over energetisch genezen volgen er 21 oefeningen ter bestrijding van veelvoorkomende kwalen als vermoeidheid, hoofdpijn en slapeloosheid. De oefeningen zijn eenvoudig, maar krachtig. Door het bekloppen, masseren, vasthouden van energiepunten en met de hand volgen van bepaalde energiebanen kunnen de doorstroming, balans en harmonie in het energiesysteem van het lichaam hersteld worden. Ook worden oefeningen voor een dagelijkse energiebehandeling van vijf minuten aangereikt. Geschreven in heldere taal en met duidelijke foto's plus uitleg hoe iedere oefening werkt.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
R49-9789043526906

Wees kalm te midden van het lawaai

Wees kalm te midden van het lawaai

'Wees kalm temidden van het lawaai' is een prozagedicht uit 1927 van de Amerikaanse schrijver Max Ehrmann (1872-1945). Deze spirituele tekst is vaak op posters verspreid als inspiratiebron om goed en zinvol te leven. 'Houd vrede met je ziel in de lawaaierige verwarring van het leven. Met al zijn klatergoud, somberheid en vervlogen dromen is dit toch nog steeds een prachtige wereld.'

In dit exclusief uitgevoerde koffietafelboek komt deze prachtige tekst tot leven. Deze oude woorden, gevonden in een kerk in Baltimore, inspireerden al vele generaties. De tekst is verrassend spiritueel en actueler dan ooit: een bron van inspiratie om rust en vrede te vinden, ondanks de waan van alledag. Met een poster van de gehele tekst en twee uitneembare ansichtkaarten.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
R12-9789063787370

Eye-openers

Eye-openers (orakel, 40 spreuken kaartjes)

Eye-Openers is een orakel in de vorm van een kaartspel bestaande uit 40 kaartjes met wijze spreuken dat je elke keer als je het speelt een positief gevoel geeft! De goudkleurige kaartjes zijn voorzien van opwekkende spreuken die een positief effect hebben op allerlei levenvraagstukken.

Schud de kaartjes en kies er willekeurig één uit; de gekozen spreuk zal je helpen bij moeilijke keuzes op het werk of een positief licht laten schijnen over gedachten m.b.t. je privé-leven.
De spreuk wordt gekozen met de kracht van je eigen innerlijke wil, het antwoord sluit dus altijd aan bij je wens! Je kunt dus nooit een negatieve uitkomst verwachten.
De spreuken zijn gebaseerd op de Bhagavad-Gita, een heilig geschrift uit India.
aantal kaartjes: 40 (gedrukt op goudkleurig karton)
verpakt in: rode organza zakje

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B48-9789020212723

Een nieuwe aarde

Een nieuwe aarde (boek)

Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle zag tien jaar geleden het licht, maar is actueler dan ooit. Tolle, een van de meest geliefde en inspirerende spirituele auteurs van dit moment en bekend geworden met zijn wereldwijde beststeller De kracht van het Nu, onderstreept met een nieuw woord vooraf in deze jubileumeditie van Een nieuwe aarde dat het vijf voor twaalf is voor de mensheid. Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. Gebaseerd op de inzichten uit De kracht van het Nu wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
R47-9789021559872

Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?

Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?

Dit boek helpt je richting te kiezen in je leven en opnieuw te kunnen beginnen. Hoe? Met de praktische tips van Inez van Oord. Ze vertelt in dit boek over haar levenslessen als een reis door de levenscirkel. Haar verhaal gaat over succes en verlies, over het opzetten van de magazines Seasons en Happinez en over de manier waarop ideeën tot stand komen.

Inez doet een oproep om woorden als bezieling, verbeelding en verbinding weer in je leven te integreren. Het gaat om de eenvoudige vraag: waarom doe ik wat ik doe? Gaat het alleen over 'ik', of ook over idealen, over verbinding maken? Hoe laat je je waarden zien in je doen en laten?
Als je op die manier naar je levenscirkel gaat kijken, wordt die cirkel een innerlijke richtingaanwijzer, een kompas. Niet om je naar het noorden of zuiden te sturen, maar naar het midden. Naar de essentie die in het midden te vinden is, de meest waardevolle plek waar alles samen komt. De mooiste plek om te zijn.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B47-9789020212587

De vier inzichten

De vier inzichten

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz is wereldwijd een van de meest geliefde spirituele boeken. En niet voor niets! De kracht zit hem in de eenvoud: Wees onberispelijk in je woorden, Vat niets persoonlijk op, Ga niet uit van veronderstellingen, Doe altijd je best. Zo luidt het Tolteekse recept om een gelukkig en vrij mens te worden. Deze verrassend eenvoudige, maar doeltreffende leefregels, gebaseerd op de oude Tolteekse wijsheid geeft Don Miguel Ruiz, de auteur van dit boek en zelf van Tolteekse afkomst. Als we deze vier inzichten consequent en radicaal toepassen in ons dagelijks leven, gaan we alles door een heel andere bril bekijken.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B47-9789065234414

Geluk in 8 koppen thee

Geluk in 8 koppen thee

De weg naar leven en werken vanuit jouw essentie
"There is no way to happiness, happiness is the way" - Buddha

Toen Irene van Gent op 30-jarige leeftijd op reis ging, was de quote van Buddha een herinnering aan het idee dat geluk niet van buiten komt, maar van binnen zit. Toch was ze tijdens haar verblijf van 5 jaar in het buitenland nooit echt gelukkig en altijd op zoek naar iets anders om gelukkiger te worden.

Na 5 jaar stond ze op een keerpunt en besloot ze het Achtvoudige Pad van Yoga te gaan volgen. Om rust te vinden, moeitelozer te leven en meer liefde en vrijheid te ervaren. In 'Geluk in 8 koppen thee' laat Irene zien dat je niet het Achtvoudige Pad hoeft te doorlopen om te ontdekken wie je bent, maar dat je elementen ervan kunt integreren in je dagelijks leven. Hierdoor ervaar je meer rust, liefde en vrijheid.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B41-9789020206340

Allergie

Auteur: Huibers, Jaap

Pagina's: 79

Allergie
Allergieen nemen hand over hand toe. Veel lichamelijke aandoeningen, zoals astma, eczeem en darmaandoeningen, zijn te wijten aan allergische reacties.
In dit boekje neemt de schrijver bewust afstand van de gangbare medische opvattingen betreffende het verschijnsel allergie.
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B25-9789021670218

Scheel engeltje

Scheel engeltje

Het is een gewoon gezin waarvan dit boek vertelt. Een gezin met zijn vreugden en zorgen - totdat de geboorte van een geestelijk gehandicapt kind het met een slag treft die onoverkomelijk lijkt. Dan blijkt dat een mens zulke tegenslagen kan opvangen, en er vaak rijker en gelukkiger door wordt. Het relativeert wat belangrijk leek. Velen die rechtstreeks of zijdelings met het probleem. van een naar menselijke maatstaven zogenaamd met volwaardig kind te maken kregen, hebben uit die boek kracht geput, omdat de schrijver op zo'n eerlijke manier over eigen ervaringen vertelt. Maar ook lezers die dit probleem van niet nabij kennen, zullen worden getroffen door de eenvoud en warmte, waarmee de strijd van beproeving en aanvaarding wordt weergegeven.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B35-9789063783075

Holistisch leven Eutonie

Holistisch leven Eutonie

Oefeningen voor een goed gebruik van de lichamelijke veerkracht ter voorkoming van lusteloosheid en ter versterking

Eutonie is een uit het Grieks afgeleid begrip, dat letterlijk vertaald, 'goede spanning' betekent, maar in dit boekje van de filosoof en musicoloog gebruikt wordt om een methode uit te leggen, die een toestand beoogt van prettige, gezonde lichamelijke spanning, geestelijke energie en concentratie. De oefeningen om dit doel te bereiken zijn eenvoudig, weinig tijdrovend en kunnen door iedereen, ongeacht leeftijd en sekse, veilig worden uitgevoerd. Wie deze stap-voor-stap cursus, goed verduidelijkt door korte instructies en foto's

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B20-9789078278016

Koken met flair

Koken met flair

spannende gerechten voor de hobbykok

Afmeting boek 24 x 17 cm

 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B21-9789058711960

Recepten voor vitaliteit

Recepten voor vitaliteit

ISBN: 9789058711960

Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof stress, burn-out, zingeving en koken weinig met elkaar te maken hebben. Recepten voor vitaliteit laat echter het tegendeel zien. In dit unieke boek blijkt dat in deze ingrediënten juist het recept tegen stress en burn-out is te vinden.

Drie jaar geleden belandden Anne-Lies Hustings en Marijk Hustings - twee zussen - met een burn-out thuis. Tijdens hun herstel maakten zij lange wandelingen en bespraken zij uitgebreid hun zoektochten en gevoelens.

Getriggerd door haar eigen ervaringen onderzocht Anne-Lies Hustings tijdens haar Masters Stressmanagement welke rol overlevingsstrategieën speelden in het hervinden van kracht en vitaliteit. Daarvoor interviewde zij een aantal mensen die een burn-out achter de rug hadden. Hun verhalen lieten steeds zien dat het kennen van je overlevingsstrategieën en de daaraan gekoppelde zingeving aan je leven centraal staan in het herstelproces.
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B24-9789055990634

Powerwoman Coco de Meyere

Powerwoman.Dromen kunnen werkelijkheid worden! Durft jij in je eigen kracht te staan en er naar te leven? Iedereen heeft die kracht in zich, maar gebruik je hem ook? Styliste Coco de Meyere geeft in Powerwoman een breed scala aan voorbeelden, niet alleen om het emotionele vlak, maarnatuurlijk ook op kledinggebied. Ze heeft fascinerende vrouwen uit heden & verleden onder de loep genomen: zangeressen, actrices, ontwerpers en zakenvrouwen. Allemaal hebben ze iets gemeen: lef. Ze lieten zich niet naar beneden halen door anderen en voeren hun eigen koers, wat terug te vinden is in mentaliteit en kleedgedrag. Hoe ga jij met jezelf om en vind je de balans tussen binnenkant en buitenkant. In Powerwoman worden veel voorbeelden en foefjes gegeven. Breng ze in praktijk en je weet niet wat je overkomt !!!!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B22-9789044728675

Het hippe meisjes kookboek

Het hippe meisjes kookboek

Jammie recepten voor de eche keukenprinsesjes

Welk meisje vindt het niet leuk om eens in de keuken aan de slag te gaan? In dit boek ontdek je een heleboel recepten voor overheerlijke gerechten om al je kookkunsten op los te laten. Wat dacht je ervan om iedereen die je lief vindt eens lekker te verwennen met wentelteefjes, lasagne bolognese, wortelroomsoep of minipizza's? Laat ze proeven van al jouw keukengeheimen!

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B24-9789033815645

Kracht en bemoediging

ISBN 9789033815645

Kracht en bemoediging

Kracht en bemoediging bevat inspirerende bijbelteksten en korte bijbeloverdenkingen rondom kracht en bemoediging. Thema's die o.a. aan bod komen zijn God als schuilplaats, Gods genade, Zijn steun.

Het boekje is prachtig uitgevoerd in handzaam klein formaat, met leeslint en stijlvol full colour binnenwerk.
Zeer mooi geschenk voor vrouwen die een bemoediging kunnen gebruiken. Maar ook erg leuk om jezelf mee te verwennen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
B25-9789020243468

Iriscopie

Iriscopie
Het oog als landkaart van ziekte en gezondheid

ISBN 9789020243468

De ogen zijn de spiegels van lichaam en geest. Iriscopie biedt een sleutel tot het lezen van iemands unieke persoonlijke geschiedenis in het oog. De iris vertelt dit verhaal door middel van de kleuren en de specifieke patronen, die als een vingerafdruk bij ieder mens weer anders zijn. Geen andere diagnose geeft iemands basisconstitutie zo goed weer. Hierdoor is het mogelijk preventief de zwakke plekken te verzorgen om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Irisdiagnostiek is een aanwijzingsdiagnostiek, die niet zonder de bevestiging en opheldering van de zijde van de cliënt uitgevoerd kan worden. Er worden geen ziekten uit het oog afgelezen, maar oorzaken voor ontregeling en het ontstaan van een klachtenpatroon.