Mudra's

Vingeryoga voor een betere gezondheid - Oefeningen voor meer energie en innerlijke rust - Helende mudra´s om ziekten te genezen- Mediteren met behulp van vingeroefeningen.

Mudra betekent letterlijk gebaar, een houding van het lichaam welke een positieve invloed heeft op lichaam en geest. Mudra’s zijn al duizenden jaren in gebruik, vooral in het Boeddhisme. Als je kijkt naar de stand van de handen van Boeddhabeeldjes zul je zien dat deze heel verschillend zijn.

Elke houding heeft een andere betekenis en wordt gebruikt als spirituele oefening tijdens het mediteren maar ook voor fysieke klachten.

Sommige mudra’s zijn zo simpel dat je ze eigenlijk overal wel kan doen. Bijvoorbeeld terwijl je loopt, zit of ligt.  Doe een mudra altijd minstens een paar minuten. Wanneer je de vingerposities met beide handen tegelijkertijd doet zal het effect krachtiger zijn dan met één hand.

Set van vier mudra's voor het balanceren van energie, die in een reeks gebruikt worden. Raak afwisselend de toppen van elke vinger aan met de top van je duim. Houd ze voor een paar seconden tegen elkaar aan. Het algemene effect van deze serie is dat je kalmer wordt, meer ontspannen en geconcentreerd. 

Mudra's

Bestel
B1-9789055134977
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!

Auteur Kim Da Silva

ISBN 9789055134977

Mudra's

Op basis van oeroude inzichten van de oosterse geneeskunde heeft Kim da Silva een manier ontwikkeld om de zogeheten mudra's of vingerreflexzones in het dagelijks leven zinvol te gebruiken. Het enige wat u daarvoor nodig heeft, zijn uw beide handen.
Met de vingerhoudingen kunnen we onszelf in evenwicht brengen en dat is een zeer effectief middel om onze gezondheid weer in eigen handen te nemen.

Mudra,s voor lichaam en geest

Bestel
K106-9783038191964-kop
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
ISBN 9783038191964

Mudra,s voor lichaam en geest

Gertrud Hirschi Mudra's voor lichaam, geest en ziel

Yoga met de pink, 68 kaarten plus informatieboekje (50 bladzijden)

Mudra's - speciale vinger- en handhoudingen -veranderen onze handen in ware krachtbronnen. Evenals lichaamshoudingen bij yoga activeren ze de stroom van levensenergie en hebben ze op alle niveaus een genezende en versterkende uitwerking.