CD Doreen Virtuee

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD1-9789079995028
9789079995028_doreen_virtue

Chakra's en visualisaties

ISBN 9789079995028

Chakra's en Visualisaties, Doreen Virtue

Deze CD bevat een ochtend- en avondvisualisatie om je spirituele wijsheid te laten ontwaken en te activeren.

Door te luisteren naar deze CD en bereid te zijn angsten en zorgen los te laten reinig, open en balanceer je je chakra's. Het gevolg hiervan is dat je optimaal aan je dag begint met al je spirituele kracht geactiveerd.

 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD2

CD Engelen in Atlantis 1

CD Engelen in Atlantis

Deze CD bevat een prachtige meditatie waarin Doreen je meevoert naar het oude Atlantis war je opgewacht wordt door Atlantische priesteressen en de Aartsengelen. Samen geven ze jou een healing in hun tempel met gekleurd licht en kristallen.

Nederlands in gesproken door Annelies Hoornik 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD2-9789079995011

Karma loslaten

Karma loslaten

Beslissingen, acties en overtuigingen van vorige levens kunnen een krachtige invloed op je huidig leven hebben. Op deze CD onthult Doreen Virtue hoe geloften van armoede, kuisheid en lijden, die in vorige levens gedaan zijn, je tot in dit leven kunnen blijven achtervolgen. Deze visualisatie helpt je om deze geloften te verbreken

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD2-9789079995035

CD Manifesteren met Engelen

Manifesteren met Engelen CD

Deze nieuwe Nederlands gesproken cd van Doreen Virtue legt uit hoe te manifesteren. Manifesteren is het proces waarmee je jouw idealen en wensen tot werkelijkheid laat worden. Dit gaat het best wanneer je je richt op je levensdoel, dat te herkennen is aan je hartenwensen.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD4-9789079995042

Engelentherapie Meditaties

Engelentherapie Meditaties CD

Engelen Therapie Meditaties is een kalmerende cd waarmee je de wonderbaarlijke kracht van de engelen kunt activeren. Je hoeft je er alleen maar open voor te zetten. Doreen Virtue leidt je door een krachtige healing met deze Engelen Therapie sessie.
 
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD7-9789079995400
Tijdelijk niet leverbaar

Maak contact met de engelen 6 CD

Maak contact met de engelen met 6 CD's

Krijg les van Doreen Virtue in het Nederlands en leer stap voor stap met de Engelen te werken! CD 1 Ontmoet de engelen: Doreen beschrijft de verschillende categorie├źn engelen die jou helpen, inclusief je eigen beschermengelen, de aartsengelen, de natuur engelen en overleden geliefden. CD 2 Engelentherapie: Doreen legt je uit hoe je met je engelen jouw kanalen van goddelijke communicatie schoon kunt maken.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD5-9789079995554

Met de Engelen naar een vorig leven

Met de Engelen naar een vorig leven (CD)

Of je nu wel of niet in vorige levens gelooft, het ondergaan van een vorig leven regressie heeft heel duidelijke therapeutische voordelen. Op deze cd legt Doreen Virtue uit hoe haar klanten van fobie├źn, verslavingen en stemmingsstoornissen geheeld zijn door zich hun vorige levens te herinneren. Ze praat ook over hoe onze vorige levens ons belangrijke informatie geven over het goddelijke levensdoel van ons huidige leven.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
CD3-9789079995455

Ontmoet de Aartsengelen

Ontmoet de Aartsengelen - Doreen Virtue

Legioenen van liefdevolle en betrouwbare Aartsengelen waken over jou, en je kunt een betere relatie met ze ontwikkelen door hun namen en specialiteiten te leren. Doreen Virtue leidt je zodat je contact maakt met haar 15 favoriete Aartsengelen. Je hoort waargebeurde verhalen van mensen die bescherming, miraculeuze helingen en verbazende leiding van deze geliefde hemelse wezens hebben ontvangen. Aartsengelen willen je helpen om een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Als onbeperkte wezens kunnen ze iedereen tegelijk helpen en dit audioboek met visualisaties leert je welke Aartsengel aan te roepen voor diverse situaties. Of werken met de Engelen nieuw voor je is, of dat je al je hele leven in ze gelooft, je zult deze cd steeds opnieuw willen luisteren.

6 cd's op 1 cd in mp3 formaat