Graancirkels

De graancirkel is een belangrijk gereedschap voor genezing, iets wat deze planeet zo erg nodig heeft. Hoe meer mensen ze zien, hoe sneller deze wereld zal transformeren.

Gebruik deze symbolen. Plaats ze in al die plaatsen die deel van je leven uitmaken. Ze zijn gekomen om te helen. Diegenen die geen zicht hebben, kunnen ze ervaren via het Braille-medium.
Het zou heel mooi zijn om deze formaties op muren te schilderen. Het zou prachtig zijn als ze ervaren konden worden in bijvoorbeeld parken, waar kinderen en zelfs dieren ze zouden kunnen ervaren.
Als men een tekening van een graancirkel aanraakt met gesloten ogen, is het mogelijk om lichtpatronen te zien. Als de graancirkels op deze manieren gebruikt worden, kunnen ze allerlei soorten genezing brengen. Ze kunnen de mentale bekwaamheden verhogen. Ze kunnen pijn en trauma van emotionele ervaringen verlichten. Ze zijn hier om het pad naar het Goddelijke te verbreden.
Als je naar een graancirkel kijkt, breng je genezing naar jezelf. Dit zijn niet de manifestaties van een paar Aardlingen. Het zijn geen streken of trucs. Ze hebben een krachtige bedoeling: ze brengen grondige vrede en genezing.

Verbaas je, verwonder je, verander je?

Bestel
B30-9789079482030
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!

AuteurJanosh

ISBN 9789079482030

Verbaas je, verwonder je, verander je?

de universele taal van Heilige Geometrie

In het dagelijks leven zouden we haast vergeten hoe bijzonder we zijn als mens. Dit unieke Artbook van Janosh kon daar nog wel eens voorgoed verandering in brengen. De ruim 70 kleurrijke hologrammen met geometrische vorme zijn niet alleen een lust voor het oog, maar communiceren tevens via het hart met ons op zielsniveau. Passie, Loslaten, Intuïtie & Bekrachtiging, het zijn zo wat ‘boodschappen’ die de codes in dit boek via ons onderbewustzijn overbrengen.

Graancirkels goden en hun geheimen

Bestel
B16-9789080670013
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!

Auteur Boerman

ISBN  9789080670013

Graancirkels goden en hun geheimen

In dit vlot geschreven boek kan men lezen dat, naast een wetenschappelijk en geschiedkundig gedeelte, de auteur een link heeft gelegd tussen twee afzonderlijke graancirkelformaties, beide nabij Alton Barnes, Wiltshire Engeland. Het betreft een 'oud-Hebreeuwse' inscriptie en de zogenaamde DNA-spiraal.

Knoet ontdekt de natuur

Bestel
9789491439124
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!

Auteur Wiersma

ISBN 9789491439124

Knoet ontdekt de natuur

Knoet woont in een holle boom vlakbij het bos, de weilanden en de graanvelden. Tijdens een van zijn wandeltochten loopt hij zomaar een graancirkel binnen. Zoiets heeft hij nog nooit gezien. Gaandeweg ontdekt Knoet de graancirkels en graancirkelmakers. Knoet neemt je mee in zijn spannende avontuur in de natuur. Hij ziet hoe de graancirkels ontstaan, vindt uit wat hun werking is en leert wat voor graancirkels je allemaal hebt.