Labyrint

Bij een Labyrint is het in tegenstelling tot een doolhof niet nodig een uitweg te zoeken.Een labyrint heeft nl. maar een gang (en heeft veel gelijkenis met een spiraal)waarin men vanzelf wordt begeleid naar het eindpunt.Hierbij is het afleggen van de weg dus net zo belangrijk dan het bereiken van het doel.

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
TRE22-30543
30543

Labyrint hanger zilver

Labyrint hanger zilver

Bij een Labyrint is het in tegenstelling tot een doolhof niet nodig een uitweg te zoeken.

Een labyrint heeft nl. maar een gang (en heeft veel gelijkenis met een spiraal)waarin men vanzelf wordt begeleid naar het eindpunt.Hierbij is het afleggen van de weg dus net zo belangrijk dan het bereiken van het doel.

 Diameter 2,5 cm

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
PS8-TPD1065

labyrint van Dearinth

Dearinth labyrint hanger
Een prachtige zilveren hangertje van het labyrint van Dearinth.
Een prachtige variatie van het oude labyrint die bestaat uit negen schakelingen die de banen van de negen planeten van ons zonnestelsel vertegenwoordigen .Onderaan staat de godin met haar armen omhoog als een halve maan in de houding van de openbaring van 'drawing down the moon'.Aan de andere kant staat God. Net als de godin heeft ook hij zijn armen naar de hemel gestrekt, maar omarmt de godin er ook tegelijkertijd mee.
Afmeting 3,8 cm

Sterling 925 zilver

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
PS23-TC058

Labyrint hanger zilver

Labyrint hanger zilver

Bij een Labyrint is het in tegenstelling tot een doolhof

niet nodig een uitweg te zoeken.

Een labyrint heeft nl. maar 1 gang (en heeft veel gelijkenis met een spiraal)waarin men vanzelf wordt begeleid naar het eindpunt.Hierbij is het afleggen van de weg dus net zo belangrijk dan het bereiken van het doel!

Afmeting 2,2 cm

925 sterling zilver