Ghanta bel

                                                                                                                             

 De Ghanta bel vertegenwoordigt het vrouwelijke aspect en de wijsheid van leegte. De bel heeft, van boven gezien, de vorm van een mandala.De tempelgrond wordt beschermd door drie ringen, een ring van vuur een van vajra's en een van lotussen.

Dan zie je de versierselen aan de buitenkant van de tempel en treed je binnen.Hier tref je weer beschermende ringen aan en in het centrum zit de boeddha vorm waarop je mediteert.De bel staat voor een lang leven.Boven op de bel is een halve vajra bevestigd. Dit is de vajra van de realiteit.Een vajra en een ghanta zijn verplicht voor de tantra-beoefenaar.

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
TRE14-30536

Ghanta bel hangertje zilver

Ghanta bel hangertje zilver

De bel vertegenwoordigt het vrouwelijke aspect en de wijsheid van leegte. De bel heeft, van boven gezien, de vorm van een mandala. De tempelgrond wordt bescherm door drie ringen, een ring van vuur, een van vajra's en een van lotussen. Dan zie je de versierselen aan de buitenkant van de tempel en treed je binnen. Hier tref je weer beschermende ringen aan en in het centrum zit de boeddha vorm waarop je mediteert. De bel staat voor lang leven. Boven op de bel is een vajra bevestigd. Dit is de vajra van de realiteit. Een vajra en een ghanta zijn verplicht voor de tantra-beoefenaar.