!

De noordelijke Maansknoop

ISBN 9789080715523

Auteur Wingerden

De noordelijke Maansknoop

Dit boek kan je kris-kras door elkaar lezen. Desnoods van achteren naar voren als je wilt. Dit boek geeft een heldere astrologische uitleg over het samenspel van de maansknopen, de Zwarte Maan en Pluto.

De zwarte Maan

ISBN: 9789080715516

Auteur: Wingerden

De zwarte Maan :

Dit astrologieboek gaat over Lilith, de zwarte Maan, in de huizen en de aspecten erop. Het gaat over je aangeboren innerlijk weten, je Higher Self; je contact met gene zijde. In dit boek wordt het proces beschreven hoe je het kwijt raakt en hoe je het weer terug kan vinden.

Het kraken van Pluto

ISBN: 9789080715530

Auteur: Wingerden

Het kraken van Pluto

De planeet Pluto is pas in 1931 ontdekt. Nog steeds heeft hij nog niet al zijn geheimen prijsgegeven. Pluto is een transformatieplaneet. Hij transformeert gedurende je levensloop van een irrationele kramp en drang naar kosmische wijsheid, rust en kracht. Althans dat is de bedoeling. Niet iedereen lukt dat. Die transformatie heet het kraken van Pluto.

Werkboek moderne uurhoekastrologie

ISBN: 9789074899796

Auteur: Hamaker-Zondag

Werkboek moderne uurhoekastrologie

Uurhoekastrologie is een vorm van astrologie waarmee je aan de hand van een reeks duidelijke duidingsregels horoscopen van gebeurtenissen en vragen kunt duiden. Deze tak van de astrologie blijkt een belangrijk instrument te zijn om politieke en historische gebeurtenissen te kunnen begrijpen en nieuwe ontwikkelingen te kunnen voorspellen.

Werken met de Chinese Vier Zuilen Horoscoop

ISBN: 9789077247723

Auteur: Jeanette Ytsma

De Chinese Hsia-kalender is in dit boek opgenomen om de westerse geboortetijd om te zetten in de vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water, die een onmisbaar onderdeel van de horoscoop zijn. Deze kalender is nu voor het eerst in het Nederlands uitgewerkt van 1912 tot 2032.In het boek wordt uitgelegd hoe je een persoonlijke horoscoop kunt berekenen en toepassen.