affirmation-cards

Affirmatiekaarten

Een affirmatie is een positief zinnetje, wat je regelmatig tegen jezelf kunt zeggen. Het hiervan is dat je onderbewust dat zinnetje uiteindelijk gaat geloven, zodat je een positieve invloed in je leven gaat bemerken. Het onderbewuste heeft namelijk de eigenschap dat je het als waarheid aanneemt wat je tegen jezelf zegt en kijkt dus niet naar hoe het werkelijk is. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar je kent vast wel het fenomeen dat als iemand maar vaak genoeg zegt dat hij iets niet kan, dat het dan ook inderdaad vaak niet lukt.

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
K112-9789044741544

Feel Good inspiratiekaarten

Feel Good inspiratiekaarten

Voor een positieve kijk op het leven
Positieve gedachten en citaten hebben een enorme kracht. Ze kunnen ervoor zorgen dat je anders tegen de dingen aankijkt, je troost brengen op moeilijke momenten of je motiveren om je grenzen te verleggen. In deze doos vind je 52 kleurrijke inspiratiekaarten boordevol inzichten waar je blij van wordt. Kies een gedachte of uitspraak die bij je stemming past, zet de kaart in de houder en laat je er de hele dag door inspireren!

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
K60-9789072455970-W

Affirmatiekaarten - Louise Hay

Affirmatiekaarten

Bijzonder mooie, tweezijdig bedrukte full color kaarten in de serie Wijsheid uit een doosje met op elke kaart twee affirmaties, die tegelijk waarheden over ons leven zijn.

Door deze waarheden diep in ons te laten doordringen, kunnen we de kwaliteit van ons leven verbeteren. De ogenstrelende illustraties en uitmuntende vormgeving helpen zeker om in de juiste stemming te komen.

Affirmeren wordt een waar genot!
 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
K83-9789073140509

Dolfijnkaarten

ISBN 9789073140509

Dolfijn affirmaties kaarten 

Kies elke dag een dolfijn affirmatie.

Het zal een goed gevoel bij je teweegbrengen.
kaartjes met een spreuk voor elke dag

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
R44-9789044745320

Inspirerende affirmatiekaarten

Inspirerende affirmatiekaarten

Gebruik de kracht van positieve gedachten om jezelf optimaal te ontplooien
Deze prachtige kaarten met positieve affirmaties helpen je om het geluk en de kracht die in je schuilen naar boven te brengen. Ze inspireren je om wijs en moedig te zijn, om op jezelf te vertrouwen en je dromen nooit op te geven. De vlinders op de kaarten staan symbool voor de hoop. Ze herinneren je eraan dat moeilijke momenten en dingen die tot een einde komen tekens zijn van iets moois en nieuws dat weldra zal ontstaan. Sluit je ogen, kies een kaart en lees de boodschap die erop staat. Het zal precies zijn wat je nu moet horen. Stel jezelf open en laat de vlinders je leven vervullen met liefde, rust en schoonheid.