Het Grote Ayurveda Handboek

B1-9789063788865
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

ISBN 9789063788865

Auteur Maya Tiwari

Het Grote Ayurveda Handboek

Het boek is het meest complete ayurveda naslagwerk. In de introductie wordt uitgelegd wat eigenlijk ayurveda is; daarna volgt een uitgebreide beschrijving van alle therapieën, recepten, genezingen door Pancha Karma, kruiden, diëten, de invloeden van de seizoenen op ayurvedische therapieën en alle overige aspecten van de ayurveda.

De oude, traditionele ayurvedische begrippen worden zodanig toegelicht, dat India’s oudste medische wetenschap ook in de moderne Westerse samenleving begrijpelijk en toepasbaar is Maya Tiwari is erin geslaagd een compendium te schrijven dat onmisbaar is voor de serieuze ayurveda-beoefenaar, maar tegelijkertijd een goede basis vormt voor iedereen die meer wil weten over de achtergronden van ayurveda.
“Het Grote Ayurveda Handboek is een toonaangevend compendium over oude wijsheid en kennis van geneeswijzen dat niet alleen van onschatbare waarde is voor eenieder die zich beroepsmatig bezig houdt met alternatieve gezondheidsleer, maar voor iedereen die zichzelf wil genezen.”

Het meest complete naslagwerk over ayurvedische geneeswijzen

Formaat: 17 x 24 cm | Uitvoering: Paperback
Pagina's: 560 | ISBN: 9789063788865
Prijs: € 22,50
Gerelateerde Producten