My First Buddha cremekleurig knuffel 28 cm

R83-10950
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis
  • Beschrijving
  • Meer details

My First Buddha knuffel 28 cm

Kaliteitsknuffel voorzien van een origineel Tibetaans belgeluid

My First Buddha® brengt niet alleen de ontvanger van het cadeau geluk, gezondheid en liefde; de aankoop steunt via Save the Children ook kinderen in 120 landen die hulp nodig hebben bij het redden van hun leven, het vechten voor hun rechten en het groeien in hun ontwikkeling.

Afmeting 28 x 19 cm

My first Buddha is de enige klassieke Boeddha ter wereld die is uitgevoerd in stof. De unieke knuffel die geschikt is voor alle leeftijden,vanaf 0 jaar. Het product is er zowel voor kinderen als volwassenen, die even wat geluk, gezondheid of liefde nodig hebben. Men geeft My First Buddha cadeau voorafgaand aan een geboorte, spannend tentamen, een pittige test of een lastige periode in het ziekenhuis.

Donatie aan Save the Children


My First Buddha brengt niet alleen de ontvanger van het cadeau geluk, gezondheid en liefde; de aankoop steunt via Save the Children ook kinderen in 120 landen die hulp nodig hebben bij het redden van hun leven, het vechten voor hun rechten en het groeien in hun ontwikkeling. We zijn een waardevolle samenwerking aangegaan met deze mooie hulporganisatie, wereldwijd de grootste partij die actief is met het redden van kinderen!

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__