Aktinoliet hanger

R48-2
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
  • Beschrijving
  • Meer details

Aktinoliet hanger

De edelsteen hangers zijn gemaakt van mooie kwaliteit trommelstenen 15-20mm, ingeboord en voorzien van een sterk edelstaal hangeroog.

Het kristal actinoliet helpt om het lichaam en de geest in balans te brengen. Actinoliet verbetert ook de algehele effectiviteit van andere stenen en kristallen waarmee het in contact komt. Actinoliet is tevens een krachtig hulpmiddel voor meditatie, visualisatie en beelden. Actinoliet wordt gebruikt als een kristal dat helpt bij de genezing van de chakra┬┤s. Groen actinoliet heelt het Hartchakra en brengt geestelijke harmonie en balans. Het stimuleert een geduldige en aanvaardende houding te ontwikkelen. De groene actinoliet heeft helende eigenschappen die vergelijkbaar zijn met jade.

Aktinoliet hanger

Mooie kwaliteit trommelsteen 15-20mm, ingeboord en voorzien van een sterk edelstaal hangeroog.

Helpt met daadkracht de lever en de nieren te ontgiften. Steunt bij het nemen van moeilijke beslissingen, maakt het mogelijk om fouten, vergissingen of misverstanden te erkennen en zich vernieuwend op te stellen. Stelt ons in staat rechtlijnig de weg te gaan, en dat te doen wat innerlijk bij ons past

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__