Het Twaalfde Huis Verbeelding en Werkelijkheid

9063781911
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

ISBN: 9789063781910

Auteur: Hamaker-Zondag, Karen M.

Het Twaalfde Huis Verbeelding en Werkelijkheid

Dit boek van drs. Karen Hamaker-Zondag behandelt een verschijnsel dat kenmerkend is voor deze tijd, namelijk de ontdekking, dat men niet altijd krampachtig moet proberen alles zoveel mogelijk verstandelijk te beredeneren, maar dat men vaak en dikwijls veel beter onbewust ingevingen en aanwijzingen kan volgen.

Het Twaalfde Huis Verbeelding en Werkelijkheid

Dit boek van drs. Karen Hamaker-Zondag behandelt een verschijnsel dat kenmerkend is voor deze tijd, namelijk de ontdekking, dat men niet altijd krampachtig moet proberen alles zoveel mogelijk verstandelijk te beredeneren, maar dat men vaak en dikwijls veel beter onbewust ingevingen en aanwijzingen kan volgen. Wie de tijd neemt zich door zijn verbeelding te laten meevoeren en daarbij zijn wezen trouw blijft, zal niet alleen een verborgen kracht in zichzelf ontdekken die alles soepeler laat functioneren, maar zal tevens een geheel andere en rijkere werkelijkheid er varen.

Het is de verdienste van Karen Hamaker dat zij het proces van deze broodnodige verandering in ons 'gestresste' wereldbeeld duidelijk weet uit te leggen, aan de hand van het meestal zo verguisde 'Twaalfde Huis', dat onder de handen van de schrijfster verandert van een moeilijke en zwakke plek in de horoscoop tot een inspirerende kracht met een groot potentieel.

Zowel astrologisch als psychologisch is 'Het Twaalfde Huis -Verbeelding en Werkelijkheid' een wijs boek met een schat aan uit het dagelijks leven gegrepen ervaringen.

Gerelateerde Producten