Werkboek moderne uurhoekastrologie

9789074899796
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

ISBN: 9789074899796

Auteur: Hamaker-Zondag

Werkboek moderne uurhoekastrologie

Uurhoekastrologie is een vorm van astrologie waarmee je aan de hand van een reeks duidelijke duidingsregels horoscopen van gebeurtenissen en vragen kunt duiden. Deze tak van de astrologie blijkt een belangrijk instrument te zijn om politieke en historische gebeurtenissen te kunnen begrijpen en nieuwe ontwikkelingen te kunnen voorspellen.

Werkboek moderne uurhoekastrologie

Uurhoekastrologie is een vorm van astrologie waarmee je aan de hand van een reeks duidelijke duidingsregels horoscopen van gebeurtenissen en vragen kunt duiden. Deze tak van de astrologie blijkt een belangrijk instrument te zijn om politieke en historische gebeurtenissen te kunnen begrijpen en nieuwe ontwikkelingen te kunnen voorspellen. Ook belangrijke en indrukwekkende gebeurtenissen zoals rampen, ongelukken, oorlogen kunnen ermee geanalyseerd worden, en op basis van landenhoroscopen kun je ontwikkelingen binnen een land voorzien en globaal voorspellen.

Karen laat aan de hand van een aantal belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen in de afgelopen decennia zien hoe je de uurhoekastrologie kunt toepassen en hoe fascinerend deze techniek is, en ze illustreert alles aan de hand van veel horoscopen. Met hoofdstukken gewijd aan o.m. de vliegramp in de Bijlmer, de kernramp in Tsjernobyl, de aardbeving van Kobe, de gebeurtenissen rond het Plein van de Hemelse Vrede in Peking, de Golfoorlog, Rusland en het G.O.S., Israƫl en de PLO, en een indringende analyse van de horoscopen die samenhangen met de aanslag op het W TC in New York van 11 sept.2001.

Tot nu toe was er in Nederland geen enkel boek over deze belangrijke toepassing van de uurhoekastrologie. Dit boek bevat een goudmijn aan studiemateriaal, een must voor astrologen.

Gerelateerde Producten