Chakra werk

B4-9789063783884
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis
  • Beschrijving
  • Meer details

Auteur  Vollmar, Klausbernd

ISBN 9789063783884

Chakra Werk
Waar dit laatste boek vooral in een inleiding in het activeren van de energiecentra in het lichaam is, is Chakra Werk vooral gericht op het ervaren van de energie├źn in het lichaam. Het boek geeft niet alleen een karakterisering van het chakra-principe en een algemene inleiding in chakra-beleving, maar beschrijft ook de combinaties met andere psychologische en spirituele disciplines.
Chakra Werk
Waar dit laatste boek vooral in een inleiding in het activeren van de energiecentra in het lichaam is, is Chakra Werk vooral gericht op het ervaren van de energie├źn in het lichaam. Het boek geeft niet alleen een karakterisering van het chakra-principe en een algemene inleiding in chakra-beleving, maar beschrijft ook de combinaties met andere psychologische en spirituele disciplines, zoals de parallel met moderne psychologie, de symboliek en het gemeenschappelijk aspect van de chakra's.
Klausbernd Vollmar heeft hiermee een overzicht gegeven van alle aspecten van het moderne chakra-werk. De in dit boek behandelde oefeningen voor het lichaam, de adem en het bewustzijn kunnen een preventieve werking hebben, kalmeren en zelfs genezen. De oefeningen zijn eenvoudig en effectief; ze zijn zonder al te veel inspanning ook zonder begeleiding van een gevorderde in chakra-werk toe te passen. Aan de hand van een index van veel voorkomende klachten en kwalen kan worden nagegaan welke chakra-oefening(en) uitgevoerd moet(en) worden om de klachten of kwalen te verlichten of zelfs te voorkomen dat we ziek worden.

Chakra-werk biedt veel richtlijnen om tot de kern van chakra-werk te komen: het leren omgaan met onze innerlijke energie, om zo te ervaren en in te zien hoe we in het dagelijks leven reageren en hoe we deze innerlijke energie kunnen gebruiken om ons algemeen welbevinden te verhogen.

Door de logische opzet en de sprekende afbeeldingen kan Chakra Werk zowel door leken als door cursusleiders worden gebruikt. Door het uitgebreide glossarium is het onontbeerlijk als naslagwerk voor therapeuten.
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__