Knuffelkaartjes en boekje

B0-9789085080671
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

ISBN: 9789085080671

Knuffelkaartjes en boekje

In het kort gezegd een set van 52 kleurige knuffelkaartjes met een leuke tekening, een kernwoord en een kort zinnetje. Deze kaartjes zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar als inzichtkaartje, als steuntje in de rug of gewoon als knuffeltje tussendoor. Ook kunnen ze dienen als uitgangspunt voor een gesprek of het maken van een tekening.

Knuffelkaartjes en boekje

In het kort gezegd een set van 52 kleurige knuffelkaartjes met een leuke tekening, een kernwoord en een kort zinnetje. Deze kaartjes zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar als inzichtkaartje, als steuntje in de rug of gewoon als knuffeltje tussendoor. Ook kunnen ze dienen als uitgangspunt voor een gesprek of het maken van een tekening. Gebleken is dat ook ouderen er een leuk en nuttig gebruik van kunnen maken.
De knuffelkaartjes zijn op vele plaatsen en gebieden te gebruiken. Niet alleen thuis maar ook op school, kinderopvang, ziekenhuizen etc. zal het zijn weg vinden. Voorts denken de makers aan werkgebieden als remedial teaching, tekenonderwijs en therapie.

In het knuffelboekje zijn alle 52 tekeningen uit de set kaartjes sterk vergroot afgedrukt met op de pagina ernaast een viertal vragen die betrekking hebben op het afgebeelde onderwerp. Thuis en op school kan het kind middels het zelf kleuren van de afbeelding en het persoonlijk beantwoorden van de vragen een leuk boekje samenstellen dat zeer persoonlijk is en inzicht verschaft in de beleving van het kind. Het boekje zal zeker de moeite van het bewaren waard zijn en leuke herinneringen oproepen bij het ouder worden. Voor opvoeders en hulpverleners een mooi en speels hulpmiddel om het kind beter te leren kennen en begrijpen.

De werkwijze is eenvoudig. Trek een kaartje, zoek de betreffende afbeelding op in het boekje, kleur het naar eigen fantasie in en beantwoord een of meer vragen. Bedenk dat je later misschien nogmaals hetzelfde kaartje kunt trekken en het dan leuk kan zijn nogmaals een vraag over hetzelfde onderwerp te beantwoorden.

Bovenal hopen wij dat zowel de gever als de ontvanger van Knuffelkaartjes en het knuffelboekje gedurende lange tijd veel plezier en vreugde zullen beleven aan dit mooie, vrolijke en leerzame kado

Knuffelkaartjes en het knuffelboekje incl. kleurpotloden.

Gerelateerde Producten