Loslaten kun je leren

B4-9789000308972 !!
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis
  • Beschrijving
  • Meer details

Auteur Plomp

ISBN 9789000308972

Loslaten kun je leren
We gaan allemaal relaties aan in ons leven en we streven allerlei idealen en doelen na. Het is prettig om dingen te pakken, te bewaken en voorgoed vast te houden. Echter, soms is ‘loslaten’ beter mensen die zich van je afkeren, mensen die gestorven zijn, de zorg om je kind, je baan die op de tocht staat, je dromen die niet te verwezenlijken zijn en ga zo maar door.
Loslaten kun je leren
We gaan allemaal relaties aan in ons leven en we streven allerlei idealen en doelen na. Het is prettig om dingen te pakken, te bewaken en voorgoed vast te houden. Echter, soms is ‘loslaten’ beter mensen die zich van je afkeren, mensen die gestorven zijn, de zorg om je kind, je baan die op de tocht staat, je dromen die niet te verwezenlijken zijn en ga zo maar door. Ieder leert om los te laten en wie er goed in wordt, die merkt dat het leven daardoor een stuk eenvoudiger wordt.

Loslaten is een belangrijke voorwaarde om gelukken en ontspannen te kunnen leven, maar het helpt ook bij het leveren van prestaties en het onderhouden van bevredigende relaties. Dit boek beschrijft, met vele voorbeelden, hoe loslaten werkt en welke psychologische processen zich daarbij voordoen.

Jolet Plomp is arbeidspsycholoog. Zij schreef onder andere Beslissen doe je zo; Een kwestie van persoonlijkheid; Vechten zonder vijand; overleven in de 24-uurs-economie en Werken met plezier; de weg naar meer flow.
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__