Welkom in 2012

B35-9789076407272
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Hoekstra

ISBN 9789076407272

Welkom in 2012

Hype! Welke hype? Dit unieke boek, bestemd voor iedere belangstellende met betrekking tot de voorspelde veranderingen rondom 2012 ( denk hierbij onder andere aan de Maya’s, ingrijpende astrologische veranderingen, Plato, Jung, etc.),  geeft de lezer een duidelijk inzicht in de rode lijn van de noodzaak van verandering van binnenuit en concretisering in de materie.

Welkom in 2012

Hype! Welke hype? Dit unieke boek, bestemd voor iedere belangstellende met betrekking tot de voorspelde veranderingen rondom 2012 ( denk hierbij onder andere aan de Maya’s, ingrijpende astrologische veranderingen, Plato, Jung, etc.), geeft de lezer een duidelijk inzicht in de rode lijn van de noodzaak van verandering van binnenuit en concretisering in de materie.

Prof. Jaap Schouten, Peter Toonen, Bikram Lalbahadoersing, Anton Blok, Gerard van Bussel, Han van Straaten, Zohra Noach ( interview door Lambèrt de Kwant), Klaas Laan, Herbert van Erkelens, Klaas Hoekstra, Peter Kampschuur en Willem Glaudemans laten hun visie los op dit fenomeen 2012.

Twijfels, duidingen, visies, alternatieve wegen, verwijzingen, komen volop tot hun recht in dit verzamelde werk.

De diepgang van vele gezichtspunten verrijken en zetten tot handelen aan

Gerelateerde Producten