2012 Een nieuwe toekomst

B35-9789085530282
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis
  • Beschrijving
  • Meer details

ISBN 9789085530282

Auteur R.Bonewitz

175 Pagina's

2012 Een nieuwe toekomst

Op het eerste gezicht lijken de inzichten van een volk dat aan mensenoffers deed ons weinig te kunnen leren over hoe we nu en in de toekomst meer zingeving in ons bestaan kunnen brengen. Toch bezaten de Maya's een beter begrip van de realiteit van het leven dan wij binnen de beperkingen van onze westerse wereld.

Dit boek gaat over een bezorgd volk. Bezorgd dat onze aarde wordt bedreigd door een catastrofe die de menselijke beschaving geheel of gedeeltelijk kan wegvagen. Op grond van hun profetie├źn kwamen de Maya's tot de conclusie dat dit het scenario is waarmee zij - en wij - kunnen worden geconfronteerd.

De meditaties, visualisaties en oefeningen zijn bedoeld om de lezer in contact te brengen met de kennis van de Maya's, die nauw is verbonden met de overkoepelende patronen van al het leven.

De moderne wereld heeft ons beroofd van onze rechtmatige erfenis: het besef van de eenheid van de schepping en van onze onontbeerlijke band met de natuur. Er zijn echter manieren om te herwinnen wat we hebben verloren.
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__