Sterrenbeeld maagd zilver

TRE12-30117
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Sterrenbeeld maagd zilver

Eigenschappen maagd:

ordelijk, zorgvuldig, dienstbaar, correct, ijverig, nuchter, helder, kritisch, kleinzielig, preuts, degelijk, zakelijk

24 aug-23 sept

Afmeting 2,7 x 2,7 cm

Sterling 925 zilver

Als enige teken in de dierenriem wordt het sterrenbeeld Maagd vertegenwoordigd door een vrouw. Soms wordt ze afgebeeld als een lieflijk en onschuldig meisje, maar soms ook als een intelligente maar betweterige oud-vrijster. Dat laatste komt omdat mensen met als horoscoop Maagd zo precies en verfijnd zijn en erg gesteld zijn op reinheid, hygiƫne, opgeruimdheid, conventionaliteit en een aristocratische gereserveerdheid uitstralen.

Mensen met als horoscoop Maagd zijn vaak sluw, kritisch, observerend, oordeelkundig, geduldig en neigen naar conservatisme. Ze kunnen nogal kil overkomen omdat ze de neiging hebben hun aangeboren vriendelijkheid te onderdrukken door negatieve ervaringen. Het nadeel hiervan kan zijn ze niet snel nieuwe vriendschappen aangaan of een bepaalde afstandelijkheid houden in vriendschappen.

Maar schijn bedriegt, want onder hun uiterlijke kilheid schuilt bij mensen met de horoscoop Maagd juist een overvloed aan emoties. Het punt is juist dat ze deze niet graag aan mensen tonen omdat ze anderen niet zo vertrouwen of bang zijn teveel van zichzelf te onthullen. Ze zijn zich helaas veel te bewust van bepaalde tekortkomingen van zichzelf. Het gevolg is dan dat ze extra hun best om deze tekortkomingen te overkomen. Ze maken zich juist erg veel zorgen over anderen en leven erg met anderen mee, maar verbergen dat onder een dekmantel van nuchterheid en een stille afstandelijkheid. Stille wateren hebben diepe gronden!

In positieve zin komt de Maagd pretentieloos, vrolijk en meegaand over, en zijn ze erg gevat, verstandig, discreet, wijs en welbespraakt. Ze hebben een scherp inzicht in andermans problemen en komen met verbazingwekkend praktische tips om die problemen op te lossen. Met hun eigen problemen hebben mensen van het sterrenbeeld Maagd helaas wat meer moeite, maar dat vermogen groeit met de jaren.

De Maagd heeft een zekere charme, charisma en waardigheid. Ook mannelijke Maagden kunnen hierdoor soms wat vrouwelijk overkomen. Mensen met als horoscoop Maagd hebben ook een sterk gevoel voor mode, waardoor ze vaak trendsetters zullen zijn.

Gerelateerde Producten