Rookkwarts zilver sieraad

M3
    Levertijd:Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
  • Beschrijving
  • Meer

Rookkwarts zilver sieraad

Moderne hanger van sterling zilver met een gefacetteerde Rookkwarts edelsteen.

Een van de effectiefste aardende en verankerende stenen die gelijk de vibraties tijdens het mediteren verhoogt.Deze beschermende steen heeft een krachtige band met het aarde/basis chakra en is een uitstekende steen in tijden van stress.Psychisch verlicht Rookkwarts angst en depressie en zorgt voor emotionele rust.

Ca. 4,5 x 3,2 cm

Sterling 925 zilver

Rookkwarts edelsteen sieraden hangers van zilver, een van de effectiefste aardende en verankerende stenen die gelijk de vibraties tijdens het mediteren verhoogt.Deze beschermende steen heeft een krachtige band met het aarde/basis chakra en is een uitstekende steen in tijden van stress.Psychisch verlicht Rookkwarts angst en depressie en zorgt voor emotionele rust.Verder vult Rookkwarts de ruimten met positieve vibraties en leert het u los te laten van wat geen nut meer heeft.

Het helpt bij het accepteren van het aardse lichaam en verlicht nachtmerries.Komen er negatieve emoties boven dan lost Rookkwarts die zachtjes op.

Geestelijk bevordert rookkwarts pragmatisch denken en zorgt het voor scherpe inzichten bij het waarzeggen.

Fysiek is Rookkwarts vooral effectief bij kwalen van de buik, de heupen en benen.Het verlicht pijn, is goed voor de voortplantingsorganen en het spier en bindweefsel.Het heft krampen op en versterkt de rug en de zenuwen.

Gerelateerde Producten