biosun – oorkaarsen – hopi

 

biosun hopi oorkaarsen:een oeroude therapie,oorspronkelijk afkomstig van de hopi indianen is nu hier verkrijgbaar biosun hopi oorkaarsen worden door artsen, heilpraktiker, natuurgeneeskundigen en andere therapeuten, met enorm succes toegepast.
Wereldwijd worden thans miljoenen BIOSUN - OORKAARSEN per jaar verkocht; overal vond deze therapie ingang en steeds meer therapeuten en patiënten zijn verbluft en enthousiast over de resultaten.

BIOSUN – OORKAARSEN zijn voor 100 % uit natuurlijke grondstoffen vervaardigd.
Natuurzuivere katoen wordt tot een cilinder gerold na gedrenkt te zijn in zuiver bijenwas, vermengd met verpulverde kruiden volgens origineel recept van de Hopi – indianen met o.m. honingextract, etherisch extract van salie, hertshooi en kamille.
Het recept is hetzelfde gebleven maar vooral gedurende de laatste jaren werd verder onderzoek gedaan en de kwaliteit van de BIOSUN – OORKAARSEN verder verbeterd
Zo wordt thans een speciale reinigingstechniek toegepast waarmee het katoen ontdaan wordt van mogelijke PCP- resten. PCP (Pentachloorphenol) komt helaas nog in sommige pesticiden voor waarmee de katoenplant tegen schadelijke insecten wordt beschermd.

 

In het verleden kon het gebeuren dat warme was uit de kaars in het oor druppelde. Thans zijn de BIOSUN – OORKAARSEN voorzien van een speciaal zeef ( filter), wat dit grotendeels voorkomt. Dit filter is vervaardigd uit polyethyleen, een milieuvriendelijke kunststof die bij verbranding uiteenvalt in water en kooldioxide.

HOEDT U VOOR NAMAAK!!!
De BIOSUN – OORKAARSEN werden vaak geïmiteerd,maar nooit geëvenaard.
Met name in paraffine gedrenkte kaarsen zijn bedenkelijk; paraffine is een aardolieproduct en bevat kwalijke stoffen.
Alleen de BIOSUN – OORKAARSEN kunnen zonder bezwaar dagelijks worden gebruikt!

De rechte cilindrische vorm van de BIOSUN – OORKAARSEN belet het te ver insteken van de kaars in de uitwendige gehoorgang en het verzamelen van gesmolten was in een tapse punt, waaruit de was op het trommelvlies zou kunnen druipen!

BIOSUN – OORKAARSEN HEBBEN HET CE – KEURMERK!

DE WERKING.

Tijdens het verbranden van de BIOSUN – OORKAARS zijn verschillende fasen in de werking ervan te onderscheiden.
Dankzij het “schoorsteen – effect” ontstaat een lichte, onderdruk in de uitwendige gehoorgang en een vibratie van de luchtzuil door de werking van de vlam. Hierdoor wordt het trommelvlies a.h.w. licht gemasseerd hetgeen een drukregulatie in het middenoor tot gevolg heeft. Patiënten spreken van een weldadig, bevrijdend en lichter gevoel in de hoofd – oor regio.

Bij de verdere verbranding, speciaal na het “omklappen “ van het verbrande gedeelte, ontstaat een licht pulserende overdruk in de uitwendige gehoorgang en intensiveert de warmte, die wordt overgedragen in het oor en deze stimuleert.
Deze aangename warmte verhoogt de perifère doorbloeding, activeert het immuun – specifiek afweersysteem en verbetert de ontslakkende werking van de lymfevaten.
De damp van de verbrande kruiden diffundeert door het trommelvlies en bereikt het middenoor, het evenwichtsorgaan, het slakkenhuis en het orgaan van Corti. Voorts, via de buis van Eustachius, de mond-, keel-, neus- en bijholten.

INDICATIES VOOR BEHANDELING MET BIOSUN – OORKAARSEN zijn o.m.:
Frequente ontstekingen in, of irritaties van keel-, neus-, voorhoofd- en bijholten, oordruk, (“dichtslaan” van het oor) oorpijn, verstopping, keelpijn, beginnende verkoudheid, griep.
Vegetatieve storingen, verminderde locale doorbloeding en stofwisseling, overmatige prikkelbaarheid, hyper- activiteit, stress – symptomen, nervositeit, slapeloosheid.
Doofheid, oorsuizing, oorruisen. (tinnitus)
Hoofdpijn, migraine, sinusitis, rhinitis, ontstoken amandelen.

BIOSUN – OORKAARSEN hebben een lokaalactiverende, drukregulerende, revitaliserende en ontspannende werking en stimuleren de energiecirculatie.
Het effect van deze kaarsen wordt nog verbeterd door massage van de oorschelpen en de lymfevaten onder het oor met CRÈME– ELECTRIQUE, één der Bio-Energetische crème van BIOSUN.

Probeert U het ook! Volg de gebruiksaanwijzing nauwkeurig op en sta versteld van de resultaten!
80 – 85 % van de gebruikers meldt goed tot zeer goed resultaat.
Mocht U verdere vragen hebben dan staan wij U gaarne met raad en daad terzijde. Anderzijds zijn wij benieuwd naar uw ervaringen!

Gebruiksaanwijzing BIOSUN - OORKAARSEN

NATUURMETHODE

Met deze oeroude Indiaanse natuurtherapie heeft u vanaf het begin succes.
De originele BIOSUN – OORKAARS is een natuurproduct, nog heden naar traditioneel recept van de Hopi – Indianen zorgvuldig en deels met de hand vervaardigd.

Waardevolle honingextracten, natuurzuivere katoen en werkzame, geneeskrachtige Indiaanse kruiden in poedervorm, waaronder vooral salie, hertshooi en kamille, garanderen een constante, hoge kwaliteit. Verschillen in kleur of lengte zien wij als kwaliteitsmerk van handwerk een speciaal predikaat van dit pure natuurproduct.

DE BIOSUN – OORKAARSEN ZIJN VOORZIEN VAN HET CE – KEURMERK!!!

Therapie advies:

Principieel dienen altijd beide oren, het ene na het andere, te worden behandeld. Bij acute gevallen bevelen wij aan, gedurende maximaal 7 dagen, dagelijks te behandelen. Bij chronische indicaties twee à driemaal per week.
Bij een al geruime tijd bestaande klacht, b.v. doofheid of oorsuizen kan men het beste 3 dagen lang beide oren
1 x per dag behandelen, dan 2 dagen wachten, de volgende dag weer beide oren behandelen, dan weer 2 dagen wachten en de laatste dag opnieuw beide oren behandelen. Voor deze kuur zijn dus 10 kaarsen nodig.

Preventief of revitaliserend wordt behandeling eens per 3 a 4 weken aanbevolen.

CONTRA INDICATIES
Toepassing van oorkaarsen raden wij af bij een geperforeerd trommelvlies, in geval van allergische reactie, bij acute oorontstekingen, bij geïmplanteerde gehoorbeentjes bij eczeem of schimmel–infecties en bij epilepsie–patiënten.

 

 

Bestel