Maansteen

Maansteen edelstenen - betekenis en werking van deze steen

De maansteen Geeft kracht tijdens de bevalling en lost negatieve emoties op.Bevordert de vruchtbaarheid als emotionele blokkades de conceptie verhinderen.Versterkt de maag en spijsvertering
Helpt iemand meester over zijn emoties te worden door ze onder de beheersing van de Hogere Wil te brengen in plaats van ze te onderdrukken of zich erdoor te laten overweldigen. Ze zijn ook heel goed bruikbaar voor vrouwen tijdens hun menstruatie om hen te helpen de lichamelijke hormonale en emotionele balans te handhaven.  Voorts kunnen ze mannen helpen beter overweg te kunnen met het vrouwelijke aspect van hun aard.


Maansteen heeft een ‘verkoelend’ effect op je emoties en helpt om zaken meer in perspectief te zien. De steen is een echte ‘vrouwen steen’ het versterkt vrouwelijke eigenschappen

Maansteen is de steen van hoop, intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid en daarom ook geschikt voor periodes rondom zwangerschap.
Het heeft een positieve invloed op je voortplantingsorganen, ze ‘vergroot’ je vruchtbaarheid en daarmee dus je kans om zwanger te raken.
Maansteen kan ook (na de bevalling) goed ingezet worden om de hormoon huishouding weer in balans te brengen.

Maansteen wordt bij voorkeur opgeladen bij de energie van de volle maan.
Energetisch reinigen kan met water of bergkristal.

De maansteen heeft een kenmerkende parelmoerachtige kleur die kan variëren van zilverwit met een blauwachtige weerschijn, met zachte tinten tot zelfs roodachtige beige, geelgroen, of zwart. Het zijn de kleuren en kleurschakeringen die doen denken aan het maanlicht, vandaar ook de naam maansteen.

Powerbead armband maansteen

Hanger maansteen ovaal

Maansteen ruw

donut maansteen 3 cm

Ohm hanger met maansteen

Zilver hanger Gaia met maansteen

Ankh hanger met Maansteen

Orgone Piramide Maansteen klein

Edelsteenwaterstaaf Shelter & Intuition

Maansteen gezondheidssteen

Maansteen hanger met zilveren haakje

Zilver hanger lotus met maansteen

Zilveren hanger doosje met maansteen

Hanger zilver druppel maansteen parel rand

Regenboog maansteen symbool hanger zilver

Maansteen hangertje