Agaat

 Agaat edelsteen - betekenis en werking van deze steen

Agaat edelsteen

Agaat heeft een geneeskrachtige werking.Deze edelsteen Kalmeert, troost, harmoniseert, sterk aardende steen, geeft humor en vreugde. Helpt bij maagklachten, epilepsie, oogkwalen, zwangerschapsproblemen, menstruatie problemen, krampen, faalangst, heimwee, haaruitval, vergiftiging, bedplassen. Geeft levenslust, versterkt het zelfvertrouwen, geeft moed, vergroot de vitaliteit, sterkt het hart en is ideaal voor kinderen met ADHD. helpt verder bij oogkwalen en epilepsie.

Agaat heeft een geneeskrachtige werking, zo werkt het kalmerend, troostend. Agaat werkt tegen pijn en doofheid. Agaten versterken het hart en de vitaliteit

De meestal fraai gestreepte agaat is een edelsteen uit de kwartsfamilie. Het is een doorzichtige tot doorschijnende edelsteen met karakteristieke bandpatronen: soms regelmatig van vorm, soms grillig. Typerend is ook dat agaten vaak amandelvormig zijn. Dit komt doordat agaat wordt gevormd in vulkanische gasblazen.

Agaat heeft meestal aardkleuren, maar kan ook andere kleur hebben. Saaigekleurde agaat wordt vaak kunstmatig van een interessantere kleur voorzien.

Elke Agaat heeft zijn eigen eigenschappen. De Agaat Edelsteen met veelkleurige, grillige lijnen is goed voor rechtlijnige, verstarde mensen, terwijl drukke mensen weer goed af zijn met een rustig gelijnde agaat. Sombere mensen zijn gebaat met een agaat met dichte, lichte kern. Dit zal hen helpen om naar die lichte, opgewekte gevoelsstaat te groeien.Voor een ruimte waarin diverse mensen met hun verschillende karakters nog wel eens botsen is een rustig gelijnde , warm gekleurde agaat met dicht, lichte kern heel goed om de harmonie te verbeteren.

Agaat gezondheidssteen

Mosagaat gezondheidssteen

Boom agaat hangertje

Hangertje ster van Agaat

Agaat doosje groot

Armband witte agaat

Hanger Agaat met kristallen

Agaatschijf hanger met gegraveerde levensbloem

Opbergdoosje rode Agaat

Agaatschijf naturel middel

Agaat botswana hanger

Agaat Turritella hangertje

Agaat botswana platte steen

Agaat abrikoos getrommeld

Agaat botswana

Agaat Braziliaans getrommeld

Agaat brazilie natuur donker

Agaat Mexicaanse lace

Agaat wit groot getrommeld

AgaatTuritella getrommeld

Donut Agaat 4 cm

Donut Mosagaat 4 cm

Splitarmband Agaat Botswana

Edelsteenwaterstaaf Maxi Agate concentrate upon the essentials

Powerbead armband Agaat