Hematiet

Hematiet edelsteen - betekenis en werking van deze steen

Hematiet edelsteen helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals de ziekte van Reynaud, en bij bloedaandoeningen zoals bloedarmoede. Het ondersteunt de nieren en herstelt weefsels. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedcellen, is een goed middel tegen kramp in de benen, bezorgdheid en slapeloosheid, helpt de ruggengraat op één lijn te komen en bevordert de heling van breuken.
Positie:Onder en boven aan de ruggengraat om deze soepeler te maken. Zet of leg het op een relevante plaats voor genezing of kalmering. Niet gebruiken bij ontstekingen en gedurende langere perioden.

Hematiet edelsteen bestaat in zuivere toestand voor 70% uit ijzer en is daarmee het belangrijkste ijzererts. Door het op hoge temperatuur met koolstof te laten reageren wordt ijzer gewonnen.Hematiet is met name effectief als aardend en beschermend middel. Het harmoniseert lichaam, ziel en geest. Tijdens reizen buiten het lichaam beschermt het de ziel en leidt hem weer terug in het lichaam. Deze steen heeft een krachtig yang-element.Het voorkomt dat er negatieve energieën de aura binnendringen. De steen herstelt vrede en harmonie voor het lichaam.

Van hematiet worden sieraden gemaakt zoals armbanden, kettingen en amuletten

Dolfijn hanger van Hematiet

Hartje van Hematiet

Hematiet gezondheidssteen

powerbead armband hematiet

Hematiet hangertje

Zakje Hematiet ontlaad steentjes 125 gram

Hematiet getrommeld

Hematiet platte steen

Kracht buideltje wilskracht hematiet

Edelsteen hart hematiet

Edelsteen bol hematiet 3,5 cm

Runensteentjes van Hematiet

Engel vleugel van hematiet

Donut Hematiet 4 cm

Hematiet rainbow getrommeld

Hematiet ruw 300-325 gram

Hematiet ruw 400-425 gram

Hematiet hanger met zilveren haakje