Siberische blauwe kwarts

 

Siberische blauwe kwarts is een gezamenlijke inspanning van mens en natuur.Siberische blauwe kwarts is afkomstig uit in Rusland en is een kobaltblauw laboratorium gekweekt kwarts kristal.De kobalt in het kristal geeft het de opvallende blauwe kleur. Kleuren hebben hun eigen speciale helende betekenissen.De Siberische blauwe kwarts heeft een zeer hoge trilling.Deze steen heeft een feilloze aard en heeft geen onzuiverheden.Omdat het hier om kwartskristal gaat, is deze edelsteensteen tevens een geweldige versterker, verdeler en helpt bij het concentreren van alle energieën van de kwarts.Deze steen is een geweldige combinatie van rust, schoonheid en zuiverheid. Het correspondeert met het keel en voorhoofd chakra en helpt bij het vergroten van de intuïtie, communicatie, helderziendheid, onthechting en innerlijke visie. Deze steen helpt bij het reinigen van de keel chakra. Met de hulp van deze steen kan een persoon zijn eigen beperkende overtuigingen overwinnen en een wereld van eindeloze mogelijkheden betreden. Het helpt ook bij het verminderen van alle vormen van spanning en stress en helpt bij het losmaken van de wereldse zaken en lagere emoties in het leven.Siberische blauwe kwarts helpt bij het verbeteren van de doorstroming van communicatie en helpt een persoon om het grotere plaatje te zien.Het verwijdert alle soorten van stress en verwarring als gevolg van het gebrek aan kennis.
Siberisch blauw kwarts is een geweldige helende steen, in het bijzonder voor die mensen die op zoek zijn naar rust en vrede. Het helpt de zoeker om verlichting te vinden door middel van hogere kennis en wijsheid. Het helpt spiritueel gevoelige wezens zoals Sterrenkinderen zich comfortabel te voelen op de planeet aarde. Deze steen is vrij programmeerbaar en kan worden gebruikt om paranormale vermogens te verbeteren. Slapen met deze steen kan verhelderende dromen en visioenen voortbrengen die de persoon kan helpen in zijn zoektocht.
Deze steen is ideaal voor mensen die werken veel met de geest.Hiertoe behoren mensen die betrokken zijn in de wetenschap, wiskunde, spreken in het openbaar, creatief schrijven, lesgeven en acteren.Het is tevens een prima steen voor contact en communicatie met spirituele gidsen.
Siberische blauwe kwarts komt overeen met de keel, derde oog en kruinchakra. Het komt overeen met de elementen van wind en water.
Siberisch blauw kwarts is soms ook wel de "workaholic steen". Dit is omdat het je helpt rustig aan te doen en te genieten.Dit op zijn beurt, brengt succes in meer gebieden van het leven.Fysiek is het gunstig voor stressgerelateerde ziekten en hoge bloeddruk in het bijzonder.

Heilzaam voor: keelinfecties (als een elixer), maagzweren, stress. Uitwendig: Depressie, ontstekingen, zonnebrand, hoge bloeddruk en stijve nek of spieren.

Siberische blauwe hart hanger