Lemurische Zaad Kristallen

Lemurische Zaad Kristallen - betekenis en werking van deze steen

Lemurische kristallen zullen mensen aantrekken die actief bezig zijn de met de verankering van de energie op aarde en die zich bezighouden met de ondersteunen bij de verhoging van de frequentie op Aarde. Als u een Lemurische Zaad kristal in uw rechter hand houdt terwijl u in een cirkel om een persoon, een voorwerp of een huis loopt, zal het een cirkel van licht en bescherming creëren.

Het zijn enorm krachtige kristallen die je kunt gebruiken bij krachtige healing sessies. Je kan er negatieve energie mee los maken en zijn daarom geschikt om voor mensen te gebruiken die de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven op zich willen nemen. Verder is dit kristal enorm geschikt om je chakra's in balans te brengen en het hartchakra te openen. Tevens heelt het de zwakkere plekken in je aura.

Deze kristal is uitermate geschikt om tijdens meditaties te gebruiken. Leg hiervoor de steen op je derde oog. Hooggevoelige mensen kunnen door de ondersteuning van deze kristal meer in balans komen.

Wanneer je met deze kristal gaat werken is het van belang dat je goed geaard bent.

Fysiek bevordert het kristal de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en de doorstroming van het bloed, (ook geschikt voor het verhelpen van "koude handen en voeten).

Zij helpt met het zuiveren en sterker maken van je Hart (chakra), vergroot je aura, helpt enorm goed bij slapeloosheid, kalmeert je gedachten (ook goed voor hoofdpijn) en zorgt voor een ontspannen staat van je lichaam en Wezen. Ze verzacht eventueel lichamelijke klachten en pijn.

Lemurische Zaad kristallen leiden tot de energie van liefde, eenheid en gelijkheid voor allen. Het speciale doel van de Lemurische Zaad Kristallen is je open te maken voor bewuste telepathie en voor het creëren van een holografische verbinding met het multidimensionele universum.

Lemurische Zaad Kristal staafjes 50 gram