Peridoot

Peridoot edelstenen - betekenis en werking van deze steen

De peridoot staat voor zelfvertrouwen,rustgevend,innerlijke groei,vitaliteit.

De peridoot geeft kracht geven aan de drager. Het is een positieve steen en geeft energie aan lichaam en geest! Je moet de steen dan wel direct op je huid dragen.

Peridoot is een beschermende en reinigende steen. De steen helpt om je los te maken van de negatieve invloeden van anderen. Het maakt zelfstandig en assertief en helpt je je eigen weg te volgen.In vroeger tijden werd Peridot gebruikt om kwade geesten op afstand te houden.Dit kristal is een krachtige reiniger. Het neutraliseert en verwijdert vergiftiging op alle niveaus. Het opent en reinigt en activeert de chakra's van het hart en de zonnevlecht, verwijdert oude bagage.Peridot leert u op eigen benen te staan zodat u zich niet meer hoeft vast te klampen aan andere mensen en/of het verleden.Dit visionaire kristal leert u om uw spirituele doel te zien en te begrijpen.

Verder is peridoot goed voor de ogen, vermoeide ogen of staar, maar ook het derde oog zal geactiveerd worden. Als laatste is hij heel goed bij vergeetachtigheid en helpt hij bij een te snel werkende schildklier.Peridoot verbeterd de stofwisseling, ontgift en heeft een positieve werking op het hart, de nieren, de lever, de longen, ogen, de milt en de blaas. Hij coördineert de linker en rechter hersenhelften wat zorgt voor een goede balans en een betere motoriek.

Peridoot mini steentjes 50 gram

Splitarmband Peridoot

Orgone Piramide Peridoot klein

Edelsteenwaterstaaf Independence

Peridoot hangertje

Peridoot gezondheidssteen