Bloem des levens vitaalwater

Bloem des levens vitaalwater karaffen,drinkglazen en energie platen
 
Waterkwaliteit
Normaal leidingwater is door de overmatig hoge leidingdruk en door het stromen in dezelfde leidingen verzwakt. Slechts drie minuten in het TC glas is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen. De onderzoeksresultaten komen uit het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland.

De ‘Bloem des Levens’ geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze ‘Bloem des Levens’ bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool bevindt zich steeds op de bodem van alle drinkglazen en karaffen van TC.

De gulden snede
Al sedert de oudheid hebben de basisverhoudingen van de gulden snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen en elders. De gulden snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, en dit is de reden waarom wij het principe toepassen als richtlijn in onze ontwerpen. Deze komt voort uit de eenheid in verhoudingen waarbij de relatie tussen de grotere en de kleinere delen gelijk is aan die tussen het grote geheel en het grootste deel. Deze ratio, deze formule, de 'Pi' uit de wiskunde, is 1,618. De Fibonacci-serie getallen (en toonhoogten) is op ditzelfde principe gebaseerd, en formuleert de eigenschappen van groeiprocessen zoals ze te vinden zijn in de natuur; bijvoorbeeld in het blad en de bloem. Hieruit komen ook linksom en rechtsom draaiende spiralen voort, in verhoudingen van 8 staat tot 13, of 21 staat tot 34 (alle behorend tot de getalreeksen van Fibonacci). Wanneer deze getallen met elkaar gedeeld worden is de uitkomst steeds 1,618, ons begrip Pi, oftewel de gulden snede.
Alle ons glas en porcelein wordt zorgvuldig ontworpen in overeenstemming met deze gulden snede, waardoor elk artikel aangenaam oogt en energetisch overeenkomt met de stroming van levensenergie.
Productie
Traditionele handarbeid is voor de vervaardiging van de producten vereist. Het levensbloemmotief wordt bij circa 600º Celsius in de bodem gebrand. Het glas dat TC gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoog-energetisch medium. De glasgrondstof is vrij van lood en andere zware metalen.

Symbolen en Affirmaties
Symbolen zijn in alle culturen op aarde sinds de oertijd in gebruik. Om de effectiviteit van symbolen te begrijpen is het noodzakelijk om de inherente resonantie of vibratie die deze symbolen in zich hebben te begrijpen. Soms wordt deze overgebracht via woorden, zoals affirmaties, soms via grafische symbolen, mathematische reeksen of klanken.
Water blijkt ook in staat om informatie te herkennen van de vele soorten symbolen, en de informatie in zich te dragen.
Van het Flower-of-Life symbool wordt aangenomen dat het alle geometrie van het leven zoals wij het kennen op de planeet Aarde bevat. Het is een universeel symbool van energie, het leven en de verbinding tussen alle dingen.

Om Water Fles Dankbaarheid

Vitaalwater drinkrietje calamus

Bloem des levens energie onderzetter

Aromalamp wierookbrander met Bloem des Levens

Soulbottle Flower of Life drinkfles

Soulbottle 'Just breathe' drinkfles

Vital schaal klein met Bloem des Levens wit

Vitaal wijnkaraf met Bloem des Levens, wit -1 liter

Energieplaat met Bloem des Levens goud 9 cm

Energieplaat met Bloem des Levens goud 22 cm

TC drinkglas Jasmina met Bloem des Levens goud

TC drinkglas Mythos met Bloem des Levens goud

Drinkglas Jasmina met Bloem des Levens veelkleurig

Vitaalkaraf Bloem des Levens goud voor massageolie

Vitaalwaterkaraf Golden Delicate 0,5 liter

Vitaalwaterkaraf White Delicate 0,5 liter

Vitaalwaterkaraf White Alladin met Bloem des Levens wit 1,3 liter

Vitaalwaterkaraf Happy Alladin met BDL kleur

Vitaalwaterkaraf Golden Alladin met Bloem des Levens goud 1,3 liter

Vitaalwaterkaraf Platin Alladin 1,3 liter zilverkleurig

TC Thee/ koffiemok

Vitaalwaterkaraf voor edelstenen

Vitaalwaterkaraf Cadus met Bloem des Levens wit

Vitaalwaterkaraf Cadus met olijfhouten dop

Chakra 2 Drinkglas Mythos harmonie

Chakra drinkglazen set

Reserve stop karaf Alladin