Topaas

Zilveren sieraden topaas

Topaas Helpt u te leven volgens uw eigen aspiraties en inzichten.

laat u zich bewust worden van uw invloed en kennis die u beschikt.

Zorgt voor een kalme geest.Helpt tegen bloedvaatvernauwing, overgeven, slapeloosheid en trombose.

Topaas Is een edelsteen die een zachtaardige energie uitstraalt.Topaas leidt deze naar de plek waar ze het meest nodig is.Topaas edelsteen stimuleert, geeft nieuwe motivatie en brengt meridianen op één lijn. Brengt waarheid aan het licht en bevordert vergeving. Topaas verlicht het pad waardoor doelen makkelijker te herkennen zijn en tevens boort dit mineraal innerlijke hulpbronnen aan.De edelsteen Topaas wekt vertrouwen in het universum dat u in staat stelt te "zijn" in plaats van te "doen". Deze steen geeft veel kracht aan affirmaties, manifestaties en visualisaties. Zeer geschikt om de aura te reinigen en ontspanning teweeg te brengen op elk niveau. Dit kristal herlaadt het spirituele en het fysieke lichaam en versterkt geloof en optimisme. Het herinnert u aan uw goddelijke oorsprong. Versterkt de zonnevlecht 
Topaas helpt het eigen leven te leven. Stimuleert creativiteit en concentratie. Goed voor de schildklier en spijsvertering, versterken van de zenuwen, verbetering van de energie stroom, hulp bij anorexia en spijsverteringsstoornissen. Werkt stimulerend op de bloedsomloop en geeft energie. Erkent de eigen autoriteit, vervolmaking van het weten en het kunnen. Openheid, eerlijkheid, zelfverwezenlijking, ontspanning, tegen prikkelbaarheid en slecht humeur. Maakt een einde aan onzekerheid en twijfel. De energie zorgt voor vreugde, edelmoedigheid, overvloed en een goede gezondheid. Is de steen van de liefde en voorspoed. Versterkt uw innerlijke rijkdom. Geeft zelfvertrouwen en maakt filantropisch. Negativisme maakt geen kans. Bevordert openheid, eerlijkheid, zelfverwezenlijking, zelfbeheersing en de drang innerlijke wijsheid te ontwikkelen. Helpt problemen op te lossen. Herstelt de smaak, bevordert de stofwisseling. Goudtopaas helpt u bij het onderkennen van uw eigen vaardigheden, geeft drang tot erkenning en trekt behulpzame mensen aan. Het is weldadig voor mensen die roem zoeken, want het verleent charisma en vertrouwen. Herstelt celstructuren en behandelt lever, galblaas en endocriene klieren. 
Naar verluidt hebben de facetten en einden aan een topaaskristal zowel positieve als negatieve energieën waarmee een verzoek aan het universum gefocust kan worden en dan op het aardse vlak kan worden gemanifesteerd.
Topaas bevordert zelfbewustzijn en grootmoedigheid en is een intensief werkende geneeskrachtige steen die u zelfverwezenlijking, zelfbewustzijn, zelfverzekerdheid en gevoel van eigenwaarde schenkt. Helpt om Uw talenten in het juiste licht te stellen. Grootmoedigheid, charisma, positieve levenshouding, tegen depressies, voor optimisme, moed en succes. Helpt om grote ideeën te verwezenlijken. Versterkt de zenuwen, helpt bij nervositeit en uitputting, maakt actief en geeft meer plezier in reageren, stimuleert de eetlust en helpt bij groei-, spijsverterings- en eetstoornissen (soms ook bij anorexia). Activeert de levensenergie, de verbrandingsprocessen en de hele stofwisseling. Bevordert de vruchtbaarheid van de vrouw.Topaaswater helpt tegen wazig zien.

Oorbellen topaas blauw zilver

Topaas blauw hanger

Oorbel blauw Topaas zilver