Siberische kwarts Amethyst

 

Siberische kwarts kristal Amethist is een lab gekweekte Rozekwarts gefuseerd met Platinum.

Het heeft een prachtige levendige kleur en straalt een verwarmende energie uit die het hart liefdevol aanraakt.

Het opent de kanalen van de Goddelijke Liefde, zelf-liefde, en liefde voor de mensheid. Het is ideaal voor degenen die oude emotionele wonden wensen te helen, of om je eigen negativiteit te transmuteren. Het is een juweeltje van vergeving en mededogen, en het straalt deze kwaliteiten uit, zodat degenen die het dragen deze liefdevolle energie verspreiden in de wereld.

Als de mens zich beweegt door het transformatieproces tot wezens van het hogere licht, zullen er verschuivingen en veranderingen plaatsvinden in zowel het fysieke als het licht-lichaam.

Intuïtieve bronnen zeggen dat Siberische Amethist kwarts de "Hogere Hart" een centrum van energie ongeveer twee centimeter boven het fysieke hart activeert.De hogere hartslag wordt gezien als de zetel van de ziel, en kan je helpen in contact te komen met je innerlijk kind.En in dit nieuwe bewustzijn zal het hart het centrum worden waar alle acties uit voortkomen.

Siberische kwarts kristal Amethist is ook een juweeltje dat  resoneert met de Opgestegen Meester, St. Germaine.Het kan een paspoort naar het Engelenrijk worden zodat je kunt communiceren met je beschermengelen en zelfs entiteiten op hogere niveaus van engelen bewustzijn.

Siberische kwarts Amethyst Marquise