Jaspis rood

Rode jaspis edelsteen - betekenis en werking van deze steen

Rode Jaspis heft diepliggende blokkades op en beschermt tegen beïnvloeding van andere mensen. Leert zelfstandig handelen en denken. Sterk aardende steen.

Men beweert dat hij het reukvermogen ontwikkelt en, wanneer hij op de maagstreek wordt gedragen, misselijkheid tegengaat, vooral gedurende zwangerschap.

De Rode jaspis is een uitstekende beschermende steen die negatieve energie terugstuurt naar de originele afzender. Deze steen werkt sterk aardend. De roodbruine kleur en de bestanddelen ervan (klei en ijzeroxyde) wijzen erop dat deze steen hiervoor bijzonder geschikt is. De rode jaspis heeft het vermogen de lichtvibratie in de aardse wereld te verankeren. Kan (neus)bloedingen doen stoppen, bevordert de bloedsomloop en de energiestroom. Helpt bij spijsverteringsproblemen, een vol gevoel in de maag en braakneigingen. Versterkt het zelfvertrouwen en geeft moed om conflicten uit te vechten en niet te onderdrukken. Versterkt de wilskracht, geeft vitaliteit en dynamiek.

Rode jaspis werkt vooral op de onderste drie chakra’s: basis, heiligbeen, zonnevlecht. De steen hoort bij uitstek bij het basischakra. Rode jaspis herstelt een chakra die uit balans is en geeft daardoor fut, pit en energie. Hij maakt moedig en assertief.

Jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Jaspis kan gedurende langere tijd op of bij het lichaam gedragen worden.

Collier 90cm rode jaspis

Jaspis rood getrommeld

Jaspis rood getrommeld groot

Reiki symboolen set rode jaspis

Donut Rode jaspis 4 cm

Rode jaspis veterhanger

Donut rode jaspis 5 cm

Opbergdoosje rode Jaspis

Donut rode jaspis 3,5 cm

100 gram mini Rode Jaspis

Orgone Piramide rode Jaspis klein

Veterhanger joy rode Jaspis

Orgone puntje rode jaspis

Jaspis rood hangertje

Hangertje rode jaspis met Pyriet

Rode Jaspis ruw 5-8 gram

Rode Jaspis ruw 10-15 gram

Rode Jaspis ruw 17-25 gram

Rode Jaspis ruw 30-35 gram