Bach bloesem remedies

bach flesjes

Bach Bloesem Remedies zijn gemaakt uit natuurlijke ingrediënten, aftreksels van bloemen, van planten, bomen of struiken, geconserveerd met brandy. Er zijn 38 enkelvoudige bach bloesem remedies en er is één samengestelde remedie: de Rescue Remedy.


De Bach Bloesem Remedies zijn gevonden door Edward Bach en in eerste instantie bedoeld voor mensen, maar ze worden al geruime tijd toegepast op dieren. De Bach Bloesem Remedies werken in op 38 verschillende soorten gemoedstoestanden zoals angst en onzekerheid, doordat je meerdere remedies bij elkaar kan gebruiken kan je uit deze 38 remedies altijd iets samenstellen wat bij het individu past. ( ooit uitgerekend door een wiskundige er zijn meer dan 15 miljoen combinaties te maken)


Hoe werken Bach bloesem remedies?


Bach Bloesem Remedies worden ingezet bij een verstoorde balans van emoties.

Elke emotie heeft een bepaalde trilling en de bloesems werken in op deze trilling. Ze kunnen daarom zonder enig probleem ingezet worden naast andere medicatie. Je kan ook niet een verkeerde remedie kiezen, de verkeerde remedie werkt in op verkeerde emotietrilling en als deze al in balans is kan het niets nog beter in balans komen. Het gedrag zal hetzelfde blijven.

De remedies voegen niets toe en onderdrukken ook niets. En werken niet verslavend. Ze brengen alleen in balans.

Rescue remedy druppels 20 ml

Rescue remedy spray 20 ml bach bloesem