Graancirkels

De graancirkel is een belangrijk gereedschap voor genezing, iets wat deze planeet zo erg nodig heeft. Hoe meer mensen ze zien, hoe sneller deze wereld zal transformeren.

Gebruik deze symbolen. Plaats ze in al die plaatsen die deel van je leven uitmaken. Ze zijn gekomen om te helen. Diegenen die geen zicht hebben, kunnen ze ervaren via het Braille-medium.
Het zou heel mooi zijn om deze formaties op muren te schilderen. Het zou prachtig zijn als ze ervaren konden worden in bijvoorbeeld parken, waar kinderen en zelfs dieren ze zouden kunnen ervaren.
Als men een tekening van een graancirkel aanraakt met gesloten ogen, is het mogelijk om lichtpatronen te zien. Als de graancirkels op deze manieren gebruikt worden, kunnen ze allerlei soorten genezing brengen. Ze kunnen de mentale bekwaamheden verhogen. Ze kunnen pijn en trauma van emotionele ervaringen verlichten. Ze zijn hier om het pad naar het Goddelijke te verbreden.
Als je naar een graancirkel kijkt, breng je genezing naar jezelf. Dit zijn niet de manifestaties van een paar Aardlingen. Het zijn geen streken of trucs. Ze hebben een krachtige bedoeling: ze brengen grondige vrede en genezing.

Graancirkels goden en hun geheimen

Knoet ontdekt de natuur