Yerba Santa smudge stick

R91-53236
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Yerba Santa smudge stick

Yerba Santa. De aan het Spaans ontleende naam Yerba Santa betekent 'Heilig Kruid'. Het ultieme genezingskruid van de Indianen tegen verkoudheid. Elimineert valse voorstellingen die aan lichamelijke ziekten ten grondslag kunnen liggen. Lost verborgen angsten en negatieve gedachten op, beschermt en geneest 'zielepijn'.

Yerba santa wordt aanbevolen aan mensen die lijden aan psychosomatische klachten waarbij er een direct verband is met het functioneren van de ademhaling. Men kan hierbij denken aan bronchitis en astma , maar ook aan veel voorkomende verschijnselen als hyper  en subventilatie (te weinig luchtverplaatsing)

Inhoud ongeveer 100 gram

Yerba Santa smudge stick

Yerba Santa smudge stick

Psychologisch gezien blijken deze mensen vaak vast te houden aan oude gevoelens van droefheid en melancholie. Hoewel men zich niet altijd meer bewust is van deze gevoelens beïnvloeden ze toch de ademhaling. Bij genoemde klachten is er sprake van een beklemd gevoel op de borstkas, en vooral de uitademing verloopt moeizaam en onvolledig.

Yerba santa helpt om de innerlijke verkramptheid op te lossen en maakt het makkelijker om emotionele problemen te verwerken.

Gerelateerde Producten