Dromen als inwijdingsweg

B5-9789077247204
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur: Driessen

  ISBN: 9789077247204

Dromen als inwijdingsweg

Dromen zijn nachtelijke boodschappers die zowel vreugdevol als schokkend kunnen zijn. Als we echt ontwaken, dan weten we dat de droomwerkelijkheid een innerlijke waarheid bevat.De oefeningen in dit boek zijn bedoeld voor iedereen die dromen ziet als een weg naar innerlijke rijkdom, als een inwijdingsweg tot het mysterie.

Dromen als inwijdingsweg

Dromen zijn nachtelijke boodschappers die zowel vreugdevol als schokkend kunnen zijn. Als we echt ontwaken, dan weten we dat de droomwerkelijkheid een innerlijke waarheid bevat.

Dromen helpen je om te laten zien wie je bent of wie je zou kunnen zijn, Zij geven persoonlijke en spirituele begeleiding en zijn tevens een bron van inspiratie Door de droomtaal te leren begrijpen ontwikkel je een invoelend en associatief vermogen. In dit boek laat de schrijfster op een duidelijke wijze zien hoe je op verschillende manieren met dromen kunt werken. Ze gaat daarbij verder dan de droom en belicht ook het persoonlijke bewustzijn an de mens, dat de toegangspoort is tot de droom.

Daarbij put zij uit rijke bronnen van westerse inheemse volkeren. De natuurvolkeren beschouwden het leven op aarde als een tijdelijke manifestatie in de materie. Voor hen was de droomtijd het antwoord op de vragen: waar kom je vandaan en waar ga je heen?

De oefeningen in dit boek zijn bedoeld voor iedereen die dromen ziet als een weg naar innerlijke rijkdom, als een inwijdingsweg tot het mysterie.

Gerelateerde Producten