Dromen enyclopedie

B45-9789038908113
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Fink

ISBN 9789038908113

Dromen enyclopedie

Dit handboek bevat degelijke informatie over de aktuele stand van zaken van het dromenonderzoek en een gemakkelijk te raadplegen handleiding voor het analyseren van de eigen dromen met de beschrijving van de belangrijkste soorten dromen alsook het 1300 trefwoorden bevattende lexicon van droomsymbolen

Dromenenyclopedie

Dromen en droomduiding vormen een thema dat miljoenen mensen al eeuwenlang weet te fascineren. Jozef wist de farao van Egypte te imponeren met zijn droomverklaringen en verwierf voor zichzelf en zijn volk vele privileges. Ook de oude Grieken vonden het de gewoonste zaak van de wereld om hun dromen te laten verklaren door wijze mannen en vrouwen die schuil gingen achter de beroemde orakels.

Dit handboek bevat degelijke informatie over de aktuele stand van zaken van het dromenonderzoek en een gemakkelijk te raadplegen handleiding voor het analyseren van de eigen dromen.

De adviezen, die gegeven worden zijn afgestemd op het individu en bevatten ook bijzondere en persoonlijke gegevens. Er wordt een duidelijke relatie gelegd met de intermenselijke betrekkingen. De voorbeelden ten aanzien van de diverse mogelijkheden om een droom nader te duiden, de beschrijving van de belangrijkste soorten dromen alsook het 1300 trefwoorden bevattende lexicon van droomsymbolen verschaffen de lezer toegang tot de geheimen van het onderbewustzijn.

Gerelateerde Producten