Wellness hot stones massage set

R34-9-5552
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Wellness hot stones massage set

Mooi setje van 9 stenen met een fluwelen opberg zakje.

Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De voor een hotstone massage gebruikte stenen zijn basaltstenen.De stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van ca. 45 graden.Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid.

Vanaf 10 setjes is de prijs 8,95 per stuk

Vanaf 25 setjes is de prijs 7,50 per stuk

Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De voor een hotstone massage gebruikte stenen zijn basaltstenen.De stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van ca. 45 graden. . Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid.De gebruikte stenen zijn afkomstig uit de zee rond Hawai. Eb en vloed hebben er voor gezorgd dat de stenen glad, rond en wat plat geworden zijn.

Eerst worden een aantal stenen op een deel van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Door de stenen op specifieke plaatsen te leggen, kan het warmte-effect ook doelgericht toegepast worden, bijvoorbeeld op koude plekken of plekken die aandacht nodig hebben.

Gerelateerde Producten