pentagram_1002

Pentagram zilver hangertje

TRE10-32360
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Pentagram zilver hangertje

Net als de cirkel kent het pentagram of pentakel geen begin en eind en symboliseert daarom op de eerste plaats volmaaktheid en totaliteit.

Bovendien verwijzen de samenstellende driehoeken naar de vier elementen en naar spiritualiteit. Door deze twee eigenschappen heeft het pentagram de kracht om kwade geesten te binden of te verdrijven en is het een lievelingssymbool van magiërs.

Afmeting 2 x 3 cm

Sterling 925 zilver

Wat is een Pentagram: Het pentagram is een 5 puntige ster. Sommige zeggen dat de lijnen onderbroken mogen zijn, maar als je heel goed kijkt dan zie je dat de lijnen nooit onderbroken zijn. Ze gaan onder en boven elkaar langs. Soms zie je alleen de ster zelf, maar je hebt ze ook met een cirkel. Draag je het pentagram als een sieraad, dan kan er zelfs een halve maan of een andere magisch teken er aan zitten. Sommige mensen zeggen dat het pentagram voor de duivel staat, maar dat is eigenlijk helemaal niet zo. Het pentagram staat namelijk voor mysterie en magie. Het pentagram staat ook voor bescherming tegen negatieve energieën, zoals demonen en duivels. Het is dus een sterk en magisch amulet.
Gerelateerde Producten